160x600
28 Haziran, 2025, Cumartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Yutma yöntemiyle uyuşturucu sevkiyatı yapan 2 şahıs Gümüşhanede yakayı ele verdi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Yutma yöntemiyle uyuşturucu sevkiyatı yapan 2 şahıs Gümüşhanede yakayı ele verdi
Abone ol
Gümüşhane’de Emniyet Güçlerinin Uygulama Noktasında Hal Ve Hareketlerinden şüphelendiği 2 Yabancı Uyruklu şahsın Bağırsaklarından 1 Kilogram Metemfetamin Ile 17,56 Gram Eroin çıktı.

Gümüşhane’de 2 yabancı uyruklu şahsın bağırsaklarından 1 kilogram metamfetamin ile 17,56 gram eroin çıktı.

Alınan bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Akçakale uygulama noktasında rutin kontrol sırasında durdurdukları bir otobüste bulunan İran uyruklu Y.N.B ve M.K. isimli şahısların tedirgin tavırları ve çelişkili ifadeleri üzerine şüphelendi. Cumhuriyet Savcısı’nın talimatı ile şahıslar Gümüşhane Devlet Hastanesi’ne götürülerek iç beden muayenesi yapıldı.

Burada yapılan kontrol ve muayenede bağırsaklarında uyuşturucu madde olabileceğinin değerlendirilmesi üzerine gerekli müdahale yapılarak kapsül halinde yuttukları uyuşturucular çıkarıldı.

Şahısların bağırsaklarından 128 kapsülde 1 kilo 43,81 gram metamfetamin ve 2 kapsülde 17,56 gram eroin maddesi çıktı.

Gözaltına alınan Y.N.B ve M.K isimli İran uyruklu erkek şahıslar çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Gümüşhane E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna gönderildi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Bursalı doktorun şüpheli ölümüÖnceki Haber

Bursalı doktorun şüpheli ölümü

Hitit eserleri Güney KoredeSonraki Haber

Hitit eserleri Güney Korede

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar