160x600
28 Haziran, 2025, Cumartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Bursalı doktorun şüpheli ölümü

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Bursalı doktorun şüpheli ölümü
Abone ol
Bursa'da Kötü Kokular üzerine Eve Giren Ekipler, Doktor Murat Tuzcu'yu ölü Olarak Buldu. Psikolojik Sıkıntıları Olduğu Ve Daha öncede 3 Kere Intihara Teşebbüs Ettiği öğrenildi.

Bursa’da belediye tabibi olarak görev yapan doktor Murat Tuzcu evinde ölü olarak bulundu. Evden gelen koku üzerine olay yerine giden polis pencereden girdiğinde mutfakta doktorun cesedini ve baş ucuna düşmüş neşteri buldu. Şüpheli bulunan ölüm ile ilgili Bursa Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldı.

Edinilen bilgiye göre, Bursa’da belediye tabibi olarak çalışan doktor 52 yaşındaki Murat Tuzcu’nun yaşadığı Osmangazi ilçesi Darmstad Caddesi üzerindeki apartman dairesinden bir süredir koku geldiğini farkeden komşularının ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ekipleri eve merdiven yardımıyla pencereden girdiklerinde doktor Murat Tuzcu’nun yerde hareketsiz yattığını gördü. Sağlık ekipleri Tuzcu’ya yaptığı kontrollerde hayatını kaybettiğini belirledi. Tuzcu’nun cansız bedeni olay yeri inceleme ekipleri ile savcılığın incelemelerinin ardından Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırıldı. Evin mutfağında yanında bıçak ile ölü olarak bulunan Tuzcu’nun psikolojik sıkıntılarının olduğu hiç evlenmediği ve çocuğunun bulunmadığı öğrenildi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
2024’ün En Popüler YouTube Beğeni Sitesi InstaTakipciÖnceki Haber

2024’ün En Popüler YouTube Beğeni Sitesi...

Yutma yöntemiyle uyuşturucu sevkiyatı yapan 2 şahıs Gümüşhanede yakayı ele verdiSonraki Haber

Yutma yöntemiyle uyuşturucu sevkiyatı ya...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar