160x600
03 Temmuz, 2025, Perşembe
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Yunusemre ile Hitrino arasındaki ilişkiler güçlendirilecek

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Yunusemre ile Hitrino arasındaki ilişkiler güçlendirilecek
Abone ol
Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban, Bulgaristan'ın şumnu Kenti Hitrino Belediye Başkanı Nuridin Ismail’i Makamında Konuk Etti. Iki şehir Arasındaki Dostluk Ve Iş Birliği Bağlarının Güçlendirilmesi Hedeflenilen Ziyarette Kültürel Ve Sosyal Projeler Hakkında Görüş Alışverişinde Bulunuldu.

Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban, Bulgaristan’ın Şumnu Kenti Hitrino Belediye Başkanı Nuridin İsmail’i makamında konuk etti. İki şehir arasındaki dostluk ve iş birliği bağlarının güçlendirilmesi hedeflenilen ziyarette kültürel ve sosyal projeler hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Manisa’ya gelen Bulgaristan’ın Şumnu kenti Hitrino Belediye Başkanı Nuridin İsmail, Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban’ı makamında ziyaret etti. Nuridin İsmail’e Cihan Pehlivanı Kocayusuf Derneği Başkanı Süleyman Tuna eşlik etti. Görüşme sırasında iki şehir arasında gerçekleştirilebilecek ortak projeler, kültürel etkinlikler ve ilişkilerin geliştirilmesi için yapılması gerekenler detaylı bir şekilde ele alındı. Başkan Balaban, Hitrino Belediye Başkanı İsmail’i ağırlamaktan büyük memnuniyet duyduğunu belirterek, "Karşılıklı ziyaretler ve iş birliği projeleri, şehirlerimiz arasındaki bağı güçlendirecektir" dedi. Başkan İsmail ise Yunusemre Belediyesi’nin misafirperverliğinden dolayı teşekkür etti.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Havza OSB hızla büyüyorÖnceki Haber

Havza OSB hızla büyüyor

Tokatta silahlı kavga: Eski muhtar hayatını kaybettiSonraki Haber

Tokatta silahlı kavga: Eski muhtar hayat...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar