160x600
28 Haziran, 2025, Cumartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Yunus timleri şehit çocuğu Egehana sürpriz yaptı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Yunus timleri şehit çocuğu Egehana sürpriz yaptı
Abone ol
AMASYA’DA MOTOSİKLETLİ YUNUS TİMLERİ, 15 TEMMUZ ŞEHİDİ ERDEM DİKER’İN GERİDE BIRAKTIĞI 7,5 YAŞINDAKİ OĞLU EGEHAN’A SÜRPRİZ YAPARAK BİRLİKTE DEVRİYE ATTILAR.

Amasya’da motosikletli yunus timleri, 15 Temmuz şehidi Erdem Diker’in geride bıraktığı 7,5 yaşındaki oğlu Egehan’a sürpriz yaparak birlikte devriye attılar.


15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü öncesi Amasya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi yetkilileriyle temasa geçen anne Gülsüm Diker, oğlunun polis motosikletine binmeyi çok istediğini iletti. Bunun üzerine ekipler sürpriz yapıp kapısını çaldığı Egehan’ı dışarı çıkararak birlikte sokakta devriye attı. Sevincini elindeki Türk bayrağını sallayarak gösteren minik çocuk polislere teşekkür etti.



“15 Temmuz şehitlerimizi saygıyla anıyoruz”


Egehan’a kendilerini her zaman arayabileceğini söyleyen yunus timinde görevli polis memuru Ferdi Şanlı, “Yunus polislerini çok sevdiğini söylediler. Biz de kendisini hem motosiklete bindirmek hem de ziyaret etmek amaçlı ikametine geldik. Mutlu edebildiysek ne mutlu bize” dedi.



"Bu özel günde bizi yalnız bırakmadıkları için onlara minnettarım”


Polislerin evladının yüzünü güldürdüğünü anlatan Gülsüm Diker de, “Oğlum kadar bende çok mutlu oldum. İnsan kendini yalnız olmadığını hissediyor. Oğlum her bayram buruk geçiriyordu. Bu özel günde bizi yalnız bırakmadıkları için onlara minnettarım. Allah onları korusun” şeklinde konuştu.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
İş insanı Subaşıdan 15 Temmuz mesajıÖnceki Haber

İş insanı Subaşıdan 15 Temmuz mesajı

Sanayide oksijen tüpü patladı, o anlar kameraya yansıdıSonraki Haber

Sanayide oksijen tüpü patladı, o anlar k...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar