Yumurtalık Belediyesi, Adana Büyükşehir Belediyesi iş birliğiyle tüm mahallelerde bayrak direklerini, iplerini ve bayrakları yeniledi.
Adana’nın Yumurtalık ilçesinde, Yumurtalık Belediyesi ve Adana Büyükşehir Belediyesi iş birliğiyle başlatılan bayrak yenileme çalışmaları tamamlandı.
İlçedeki tüm mahallelerde bayrak direkleri, bayrak ipleri ve Türk Bayrakları yenilenerek daha coşkulu bir görünüm kazandı.
İnsan odaklı, çevreye duyarlı, milli değerlere bağlı ve Atatürk ilkeleri doğrultusunda hizmet üreten Yumurtalık Belediye Başkanı Erdinç Altıok, ilçedeki tüm mahallelere eşit hizmet anlayışıyla çalışmaları sürdürdüklerini belirtti.
Başkan Altıok, uzun yıllardır ihmal edilen, yıpranmış bayrak direkleri, ipleri ve bayrakların tek tek yenilendiğini ifade etti.
Yenileme çalışmaları kapsamında Haylazlı, Deveci Uşağı, Tahiriye, Asmalı, Hacı Müminler, Kesmeburun, Kırmızıdam, Yeşilköy, Kaldırım ve Zeynepli Mahalleleri'nde bulunan yıpranmış bayrak direkleri, ipleri ve bayraklar titizlikle değiştirildi.
Daha önce de Demirtaş, Herekli, Sugözü, Hamzalı, Gölova, Narlıören, Yeniköy, Zeytinbeli, Ayvalık, Küçük Yumurtalık ve Kalemli Mahallelerinde benzer çalışmalar yapılmıştı.
Yumurtalık Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri ile Adana Büyükşehir Belediyesi’nin ortak çalışmasıyla, ilçedeki tüm mahallelerde Türk Bayrakları artık daha canlı ve coşkulu bir şekilde dalgalanıyor.
Başkan Altıok, “Milli değerlerimizi yaşatmak ve bayrağımıza olan sevgimizi yansıtmak amacıyla bu çalışmayı tamamladık. Bayraklarımız artık Yumurtalık’ın her mahallesinde gururla dalgalanıyor.” dedi.
Yorum Yazın