160x600
27 Haziran, 2025, Cuma
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Yumurtalık’ta Cumhuriyet Bayramı Coşkusu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Yumurtalık’ta Cumhuriyet Bayramı Coşkusu
Abone ol
Yumurtalık’ta 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı, benzersiz bir atmosferde coşkuyla kutlandı.

Adana'nın Yumurtalık İlçesi’nde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı, benzersiz bir atmosferde coşkuyla kutlandı.

Yumurtalık Belediyesi, gün boyu düzenlediği etkinliklerle ilçeyi hareketlendirerek, 1000 kişiye balık-ekmek ikram etti.

Yumurtalık’ın kendi denizinden çıkarılan balıklar, Belediye Başkanı Erdinç Altıok’un elleriyle ‘Güney Yıldızı’ büfesinde ücretsiz olarak sunuldu.

Başkan Altıok, resmi törenlere katılmanın yanı sıra, öğrencilerin eserlerinin sergilendiği resim sergisine de iştirak etti.

Burada yaptığı konuşmada, “Cumhuriyetin aydınlık geleceği çocuklarımızla birlikte bayram sevincine ortak olarak bayramımızı büyük bir coşku ve gururla kutluyoruz. Çok yaşa Cumhuriyet!” ifadelerini kullandı.

Yoğun Katılım ve Mutluluk

Cumhuriyet Bayramı'na özel olarak Güney Yıldızı büfelerinde başlangıçta sadece öğrencilere ikram edilmesi planlanan balık-ekmek, yoğun talep üzerine 1000 kişiye ulaştı.



Başkan Altıok, “Bayramımızda bir nebze olsun insanlarımızın yüzünü güldürebildiysek ne mutlu bize. Herkese afiyet olsun” dedi.

Akşam saatlerinde CHP Yumurtalık İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen Cumhuriyet yürüyüşüne de katılan Başkan Altıok, burada “Cumhuriyetin ilelebet bekçisiyiz! Nice Cumhuriyet Bayramlarımıza hep aynı heyecanla kutlayacağız.

Cumhuriyet’in 101. yılı kutlu olsun. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve tüm kahramanlarımızı sevgi ve saygıyla anıyoruz” şeklinde konuştu.

Yumurtalık’ta gerçekleşen bu etkinlikler, Cumhuriyet Bayramı’nın anlamını ve coşkusunu bir kez daha gözler önüne serdi.



Örgü İpliği
Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
1 kilonun üzerindeki palamutlar 70 TLden satıldı: Vatandaş balığa doyduÖnceki Haber

1 kilonun üzerindeki palamutlar 70 TLden...

Mudanyada denizden karaya cumhuriyet coşkusuSonraki Haber

Mudanyada denizden karaya cumhuriyet coş...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar