25 Eylül 2026, Cuma
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Yüksek promil gözlüğünü takan vatandaşlar topa vuramadı, ortaya komik görüntüler çıktı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Yüksek promil gözlüğünü takan vatandaşlar topa vuramadı, ortaya komik görüntüler çıktı
Abone ol
Adana’da Polis Ekiplerinin Düzenlediği Etkinlikte Vatandaşlara Yüksek Promil Alkol Simülasyon Gözlüğü Takıldı. Topa Vurup Gol Atmaları Istenen Vatandaşlar Yürümekte Ve Topa Isabet Ettirmekte Zorlanırken, Ortaya Renkli Ve Komik Görüntüler çıktı.

Adana’da polis ekiplerinin düzenlediği etkinlikte vatandaşlara yüksek promil alkol simülasyon gözlüğü takıldı. Topa vurup gol atmaları istenen vatandaşlar yürümekte ve topu isabet ettirmekte zorlanırken, ortaya renkli ve komik görüntüler çıktı.

Adana Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Atatürk Parkı’nda gerçekleştirilen etkinlikte, vatandaşlara 0.80 ve 1 promil alkol etkisini gösteren simülasyon gözlükleri takıldı. Gözlüğü takan vatandaşlardan topa vurarak gol atmaları istendi. Ancak birçok kişi defalarca denemesine rağmen topa vuramadı, bazıları ise dengesini kaybederek yürümekte zorlandı. Etkinlik alanında eğlenceli anlar yaşandı.

Etkinlik kapsamında ayrıca emniyet kemeri simülasyon aracı da kuruldu. Emniyet kemeri takmadığı belirlenen sürücülere ceza uygulanmazken, sürücüler simülasyon aracına bindirilerek emniyet kemerinin önemi uygulamalı şekilde anlatıldı.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Samsunda bilim ve teknoloji dolu günler Önceki Haber

Samsunda bilim ve teknoloji dolu günler

Anneler Günü öncesi Bilgili Anneler Sağlıklı Nesiller sempozyumu Sonraki Haber

Anneler Günü öncesi Bilgili Anneler Sağl...

Yorum Yazın

aaaaa

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar