25 Eylül 2026, Cuma
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Samsunda bilim ve teknoloji dolu günler

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Samsunda bilim ve teknoloji dolu günler
Abone ol
Samsun Büyükşehir Belediyesi Tarafından Hayata Geçirilen "bilimfest Samsun", Bilim Ve Teknoloji Tutkunlarını Bir Araya Getirmeye Devam Ediyor. 6 Mayıs’ta Ziyaretçilerine Kapılarını Açan Festival, 9 Mayıs 2026 (yarın) Tarihine Kadar Birbirinden Renkli Etkinliklerle Misafirlerini Ağırlamaya Devam Edecek.

Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen "BİLİMFEST Samsun", bilim ve teknoloji tutkunlarını bir araya getirmeye devam ediyor. 6 Mayıs’ta ziyaretçilerine kapılarını açan festival, 9 Mayıs’a kadar devam edecek.

TÜBİTAK 4007 Bilim Şenlikleri Destekleme Programı kapsamında Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde düzenlenen BİLİMFEST, şehirde bilim ve teknoloji rüzgarı estirmeye devam ediyor. Her yaştan vatandaşın yoğun ilgi gösterdiği festival, özellikle çocuklar ve gençler için hazırlanan uygulamalı etkinlikleriyle dikkat çekiyor. Festival alanında kurulan 60 farklı atölyede öğrenciler; deney yapma, gözlemleme, keşfetme ve üretme fırsatı bulurken bilim şovları ve interaktif etkinliklerle de eğlenceli anlar yaşıyor.

Öte yandan Samsun Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların festival alanına rahat ulaşabilmesi amacıyla ulaşım desteği de sağlıyor. Festival süresince belediyeye ait otobüsler ve tramvaylar ücretsiz hizmet vererek vatandaşların etkinlik alanına ulaşımını kolaylaştırıyor.

İlk gününden itibaren büyük ilgi gören BİLİMFEST’in son günü olan 9 Mayıs’ta da etkinlikler tüm hızıyla devam edecek. Gün boyunca gerçekleştirilecek atölyeler, bilim gösterileri ve sürpriz etkinliklerle festivalin coşkulu bir kapanış yapması bekleniyor.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Uyuşturucu ticaretine 15 yıl 7 ay hapis cezası Önceki Haber

Uyuşturucu ticaretine 15 yıl 7 ay hapis...

Yüksek promil gözlüğünü takan vatandaşlar topa vuramadı, ortaya komik görüntüler çıktı Sonraki Haber

Yüksek promil gözlüğünü takan vatandaşla...

Yorum Yazın

aaaaa

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar