28 Nisan, 2024, Pazar
DOLAR32.4504
EURO34.829
ALTIN2438.6

Yozgatta öğrencilerden 100. yıl koreografisi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Yozgatta öğrencilerden 100. yıl koreografisi
Abone ol
Yozgat’ta öğrencilerden 100. Yıl Koreografisi

Yozgat Akdağmadeni Kaymakam Mehmet Tahir İlkokulu ve İmam Hatip Ortaokulu, okul bahçesinde yüzüncü yıl logosunu 300 öğrenci ile oluşturdu.

Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 100. yılında 81 ilde öğrencilere, 100. yılın önemini ve coşkusunu yaşatmak amacıyla e-Twinning projesi hazırlandı. Cumhuriyetin 100. yılı için ülke genelinde başlatılan projede Yozgat’ı,

Akdağmadeni Kaymakam Mehmet Tahir İlkokulu ve İmam Hatip Ortaokulu öğretmen ve öğrencileri temsil etti. 300 öğrenci, öğretmenleri Barış Ünal ve Asiye Bayrakçı öncülüğünde okul bahçesine gelerek 100. yıl logosu oluşturdu.

100. yıl anısına besteletilen Cumhuriyet Marşı eşliğinde sosyal medyadan paylaşılan koreografi, büyük beğeni topladı. Öğrencilerin oluşturduğu "100. yıl" koreografisi dron ile havadan görüntülendi.

Cumhuriyetin kuruluşunun 100. yılında Yozgat’ı temsil etmenin çok gurur verici olduğunu belirten Akdağmadeni Kaymakam Mehmet Tahir İmam Hatip Ortaokulu Müdür Yardımcısı Barış Ünal, 300 öğrenci ile bu etkinliği gerçekleştirdiklerini belirtti.

E-Twinnig çerçevesinde katıldıkları ’’81 İl 81 Emanet’’ projesinde emeği geçen öğretmen arkadaşları ve öğrencilerine teşekkür eden Ünal, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün bizlere emaneti olan Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlamaları çerçevesinde yapılan bu projede, Yozgat’ı temsil ettiğimiz için çok mutlu ve de gururluyuz. Atamızın bir asırlık emanetini kutladığımız bu yıl, yaptığımız etkinliklerde geleceğimiz olan çocuklarımızın bu gururu yaşaması ve farkındalığı tatması, bizler için oldukça önemliydi. Bu projede 81 ildeki meslektaşlarımızla ve öğrencilerimizle çalışmaktan büyük keyif aldık. Projede, okul müdürümüz Emin Şahan, ilkokul müdür yardımcımız Ahmet Akdoğan ve matematik Öğretmeni Barış Özer’e de destekleri için çok teşekkür ediyorum” dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalya’daki trafik kazasında 2 kişi yaralandıÖnceki Haber

Antalya’daki trafik kazasında 2 kişi yar...

Rögar kapağını açıp kabloları çaldılarSonraki Haber

Rögar kapağını açıp kabloları çaldılar

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar