23 Eylül 2026, Çarşamba
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Yol kenarına atık bırakanlara cezai işlem uygulandı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Yol kenarına atık bırakanlara cezai işlem uygulandı
Abone ol
Marmaris Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Ekiplerinin Gerçekleştirdiği Denetimlerde, Bazı Noktalara Bahçe Ve çim Atıklarının Gelişigüzel Bırakıldığı Tespit Edildi. çevre Kirliliğine Neden Olan Kişiler Hakkında Gerekli Cezai Işlemler Uygulandı.

Marmaris Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerinin gerçekleştirdiği denetimlerde, bazı noktalara bahçe ve çim atıklarının gelişigüzel bırakıldığı tespit edildi. Çevre kirliliğine neden olan kişiler hakkında gerekli cezai işlemler uygulandı.

Belediyeden yapılan açıklamada, çevrenin korunması ve görüntü kirliliğinin önlenmesi amacıyla denetimlerin aralıksız sürdürüleceği belirtildi. Açıklamada, yol kenarları, kamu alanları ve boş arazilere izinsiz şekilde atık bırakan kişiler hakkında yasal ve idari işlem uygulanacağı vurgulandı. Yetkililer, vatandaşlardan çevre temizliği konusunda daha duyarlı olmalarını ve bahçe atıkları başta olmak üzere tüm atıkları belirlenen günlerde toplama noktalarına bırakmalarını istedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kuşadası açıklarında 2 düzensiz göçmen yakalandı Önceki Haber

Kuşadası açıklarında 2 düzensiz göçmen y...

Buharkentte bitki koruma ürünleri uygulayıcısı eğitimine yoğun ilgi Sonraki Haber

Buharkentte bitki koruma ürünleri uygula...

Yorum Yazın

aaaaa

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar