23 Eylül 2026, Çarşamba
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Eyüpsultan'da caddeler göle döndü, sürücüler zor anlar yaşadı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Eyüpsultan'da caddeler göle döndü, sürücüler zor anlar yaşadı
Abone ol
Istanbul’da Meteoroloji Genel Müdürlüğünün Uyarılarının Ardından Akşam Saatlerinden Itibaren Etkili Olan Yağışla Birlikte Eyüpsultan Ilçesinde Cadde Ve Sokaklar Göle Döndü.

İstanbul’da Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün uyarılarının ardından akşam saatlerinden itibaren etkili olan yağışla birlikte Eyüpsultan’da cadde ve sokaklar göle döndü.

İstanbul’da beklenen yağış akşam saatlerinde sağanak şeklinde etkisini gösterdi. Yağışla birlikte caddeler göle dönerken sürücüler ve yayalar zor anlar yaşadı. Eyüpsultan ilçesi İslambey Mahallesi İslambey Caddesi’nde ise asfalt çalışmalarının ardından açılmadığı öne sürülen rögarlar nedeniyle yağmur suları yolda birikti. Cadde adeta göle dönerken, araç sürücüleri ilerlemekte güçlük çekti. Sürücülerin su birikintilerinden geçerken zor anlar yaşadığı görüldü.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Yelkenli teknede düzensiz göçmenler ve yabancı uyruklu 2 göçmen kaçakçısı yakalandı Önceki Haber

Yelkenli teknede düzensiz göçmenler ve y...

Bursa'da iki otomobil kafa kafaya çarpıştı: 1 ölü, 1 ağır yaralı Sonraki Haber

Bursa'da iki otomobil kafa kafaya çarpış...

Yorum Yazın

aaaaa

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar