160x600
10 Temmuz, 2025, Perşembe
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

YK Enerji Baraj isale hattındaki arızayı aynı gün giderdi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
YK Enerji Baraj isale hattındaki arızayı aynı gün giderdi
Abone ol
GEYİK BARAJI’NDAN SU SAĞLAYAN İSALE HATTININ YENİKÖY TERMİK SANTRALİ SORUMLULUĞUNDA OLAN BÖLÜMDEKİ ARIZALAR, YK ENERJİ TARAFINDAN AYNI GÜN GİDERİLEREK SU AKIŞI YENİDEN SAĞLANDI.

Geyik Barajı’ndan su sağlayan isale hattının Yeniköy Termik Santrali sorumluluğunda olan bölümdeki arızalar, YK Enerji tarafından aynı gün giderilerek su akışı yeniden sağlandı.


Geyik Barajı’ndan Yeniköy Termik Santrali’ne ve Bodrum ilçesinin bir bölümüne içme ve kullanma suyu sağlayan isale hattının Yeniköy Termik Santrali sorumluluğunda olan bölümündeki bakım ve onarım çalışmaları, Yeniköy Kemerköy Elektrik Üretim ve Ticaret A.Ş. (YK Enerji) ekipleri tarafından kısa sürede tamamlandı.


Muğla’nın Milas ilçesinde 1988 yılında Yeniköy Termik Santrali’ne kullanma suyu temini amacıyla hizmete alınan ve santralin yanı sıra Bodrum yarımadası için de içme suyu sağlayan Geyik Barajı’nın su isale hattında arıza yaşanmıştı. Arızanın belirlenmesinin hemen ardından 26 Nisan Çarşamba günü saat 07:20’de, hattın Yeniköy Termik Santrali sorumluluğunda olan kısmında YK Enerji ekipleri tarafından arıza giderme çalışmaları başlatıldı. Çamköy ve Karacahisar sınırlarında üç noktada meydana gelen arızaların giderilmesi için YK Enerji ekipleri hızla organize oldu. Onarım işlemleri için gerekli ekip ve ekipmanın kısa sürede temin edilmesiyle başlayan çalışmalar, aynı gün saat 22:00’de tamamlanarak isale hattı yeniden kullanıma açılabilir duruma getirildi ve sorunun çözüldüğü DSİ’ye bildirildi.


Hattın Bodrum yarımadasına giden ve Yeniköy Termik Santrali sorumluluğu dışındaki kısmındaki bakım ve onarım çalışmalarının ilgili taraflarca tamamlanacağı belirtildi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Mersindeki mobilya atölyesinde çıkan yangında 4. işçinin de cansız bedenine ulaşıldıÖnceki Haber

Mersindeki mobilya atölyesinde çıkan yan...

GMİS Yönetim Kurulu, Maden şehitlerimizin ailelerinin ve maden işçilerimizin yanındayızSonraki Haber

GMİS Yönetim Kurulu, Maden şehitlerimizi...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar