160x600
28 Haziran, 2025, Cumartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Yeşilırmakta kano keyfi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Yeşilırmakta kano keyfi
Abone ol
TOKAT’TA SPOR TUTKUNLARI YEŞİLIRMAK’TA KONA İLE GEZİNTİ YAPTI.

Tokat’ta spor tutkunları Yeşilırmak’ta kona ile gezinti yaptı.


Tokat Belediyesi tarafından Yeşilırmak’ın turizme kazandırılması amacıyla hayata kazandırılan ‘Kanal Tokat’ kente renk katıyor. Osmanlı Kancabaşı kayıklarının yüzdüğü ırmakta farklı bir etkinlik gerçekleştirildi. Spor tutkunları ırmakta kanoyla kürek çekti. Hem bölge insanlarının hem de turistlerin su sporları yapmaları teşvik edilmesi amacıyla yapılan etkinlik dikkat çekti. Tokat Doğa ve Extrem Sporları (TODEX) kulübü Başkanı Mahmut Coşkun, kano sporunu yaz aktivitesi olarak kente kazandırmak arzusunda olduklarını söyledi.


Yeşilırmak’ta ilki yapılan kano turunun devamının geleceğini ifade eden Coşkun, “Kanal Tokat’ta kanonun yanı sıra kürek yarışları da yapılabilir. Zamanla gelecek taleplere göre değerlendirilebilir. Sıcak havada bizler için güzel bir tecrübe oldu” dedi.


Spor tutkunu Davut Kaya ise Yeşilırmak’a kano deneyimi yaşadıklarını ifade ederek, “Tokat’ın incisi Kanal Tokat’ta kano deneyimi yaşadık. Burada yapacağımız etkinlikler için tecrübe oldu. Keyifli bir gün geçirdik. Yeşilırmak üzerinde kano yapmak oldukça keyifliydi” diye konuştu.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Melikgazinin ihalesinde 14 daire pazarlığa kaldıÖnceki Haber

Melikgazinin ihalesinde 14 daire pazarlı...

Kayıp hemşireyi arama çalışmaları 50nci günündeSonraki Haber

Kayıp hemşireyi arama çalışmaları 50nci...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar