30 Nisan, 2024, Salı
DOLAR32.3812
EURO34.6554
ALTIN2407.8

Yenimahalle’de halk toplantısı yapıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Yenimahalle’de halk toplantısı yapıldı
Abone ol
Osmaniye Merkez Yenimahalle’de, Vali Ömer Faruk Coşkun’un da katılımı ile halk toplantısı yapıldı.

Osmaniye Merkez Yenimahalle’de, Vali Ömer Faruk Coşkun’un da katılımı ile halk toplantısı yapıldı.

Osmaniye İl Emniyet Müdürlüğü tarafından Yenimahalle, Karacaoğlan Ortaokulu toplantı salonunda halk toplantısı düzenlendi.

Toplantıya Vali Ömer Faruk Coşkun’un yanında İl Emniyet Müdür vekili Erkan Saramaz, Belediye Başkan yardımcısı Hulusi Akkaş ve İl Milli Eğitim Müdürü Aydın Albak’ta katıldı.

Toplantının başında Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından yapılan sunumla vatandaşlar; konut güvenliği, genel güvenlik önlemleri, dolandırıcılık olaylarının önlenmesi, düğünlerde silah atılmasının önlenmesi konusunda bilgilendirildiler.
 
Sunumun ardından konuşan Vali Ömer Faruk Coşkun, “İl Emniyet Müdürlüğümüzden arkadaşlarımız gerçekleştirdikleri sunumla hırsızlık, dolandırıcılık ve genel güvenlik önlemleri konusunda vatandaşlarımızın dikkat etmesi gereken hususları paylaştılar.

Bizim de siz vatandaşlarımızdan beklentimiz, bu tip olayların asgariye indirilebilmesi için sizlerle paylaşılan bu hususlara azami derecede riayet etmenizdir.

Tüm mahalle sakinlerimize katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum.” dedi. Toplantıda mahalle sakinlerinin iletmek istedikleri sorun ve talepleri dinleyeceklerini ve bunlara hep birlikte çözüm arayacaklarını söyleyen Vali Coşkun, daha sonra sözü mahalle sakinlerine bıraktı.

Toplantının devamında Yeni Mahalle sakinleri talep ve sorunlarını Vali Coşkun’a ilettiler.

Söz almak isteyen tüm vatandaşları tek tek dinleyen Vali Coşkun, katılımlarından dolayı mahalle sakinlerine teşekkür ederek, “Mahallenizin sorunlarına duyarlılık gösterdiğiniz ve bunları bizimle paylaştığınız için tüm mahalle sakinlerimize teşekkür ediyorum. Bizlere iletmiş olduğunuz sorun ve talepleri değerlendireceğiz, imkânlarımız ölçüsünde, öncelik acil olanlar olmak üzere, çözmek için hep birlikte gayret göstereceğiz. ”dedi.

Toplantı sonunda, mahalle sakinleri Vali Ömer Faruk Coşkun ve protokol mensuplarına talep ve sorunlarını dinledikleri için teşekkür ettiler.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar