160x600
22 November, 2025, Saturday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Yeni yerleşim bölgesine sağlıklı ve kullanışlı altyapı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Yeni yerleşim bölgesine sağlıklı ve kullanışlı altyapı
Abone ol
Maski Genel Müdürlüğü, Akhisar Ilçesine Bağlı Hürriyet Mahallesi 495 Sokaktaki Yeni Yerleşim Bölgesinde Yağmur Suyu Hattı Ve ızgara Imalatı Yaptı. Yapılan çalışma Ile Bölgede Yaşayan Vatandaşlara Sağlıklı Ve Kullanışlı Altyapı Temin Edilirken, Yağışlı Havalarda Oluşabilecek Taşkınlara Karşı Da önlem Alındı.

MASKİ Genel Müdürlüğü, Akhisar ilçesine bağlı Hürriyet Mahallesi 495 sokaktaki yeni yerleşim bölgesinde yağmur suyu hattı ve ızgara imalatı yaptı. Yapılan çalışma ile bölgede yaşayan vatandaşlara sağlıklı ve kullanışlı altyapı temin edilirken, yağışlı havalarda oluşabilecek taşkınlara karşı da önlem alındı.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelinde ihtiyaç duyulan altyapı hizmetlerini en etkili şekilde ulaştırmak adına çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bu kapsamda Kanalizasyon Dairesi Başkanlığı, Akhisar ilçesine bağlı Hürriyet Mahallesi 495 sokaktaki yeni yerleşim alanında yağmur suyu hattı ve ızgara imalatı gerçekleştirdi. MASKİ ekiplerince yapılan çalışma sayesinde, bölgedeki vatandaşlara sağlıklı ve kullanışlı altyapı temin edildi. Yağışlı havalarda yaşanabilecek taşkınlara karşı da önlem alındı. Mahalle sakinleri yapılan çalışmanın önemli olduğunu belirterek MASKİ Genel Müdürlüğüne teşekkür etti.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Polis çocukları ve gençleri unutmuyor Önceki Haber

Polis çocukları ve gençleri unutmuyor

Gaziantep yeni yıla sessiz başladı Sonraki Haber

Gaziantep yeni yıla sessiz başladı

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar