160x600
23 November, 2025, Sunday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Yatağanda yıldırım kaynaklı çıkan orman yangın söndürüldü

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Yatağanda yıldırım kaynaklı çıkan orman yangın söndürüldü
Abone ol
MUĞLA'NIN YATAĞAN İLÇESİNDE YILDIRIM KAYNAKLI ÇIKAN ORMAN YANGINI EKİPLERİN ZAMANINDA MÜDAHALESİ İLE BÜYÜMEDEN SÖNDÜRÜLDÜ.

Muğla’nın Yatağan ilçesinde yıldırım kaynaklı çıkan orman yangını ekiplerin zamanında müdahalesi ile büyümeden söndürüldü.


Yangın, kırsal Gökgedik ve Katrancı Mahalleleri arasındaki fıstıkçamı ormanında saat 13.30 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bölgeye düşen bir yıldırım yangına sebep oldu. Alandan alevlerin yükseldiğini fark eden vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine bölgeye Muğla Orman Bölge Müdürlüğü ve Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen ekipler karardan, yangın söndürme helikopterleri de havadan alevlere müdahale edildi. Ekiplerin zamanında müdahalesi ile büyümeden kontrol altına alınan yangın sonrasında bölgede soğutma çalışmaları sürüyor.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Sadıkoğlu, “Uygulamada olan projeler, EPDKnın yeni kararından muaf tutulmalı” Önceki Haber

Sadıkoğlu, “Uygulamada olan projeler, EP...

Yenişehir Belediyesi zabıta ekiplerinden aralıksız denetim Sonraki Haber

Yenişehir Belediyesi zabıta ekiplerinden...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar