160x600
20 November, 2025, Thursday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Yasadışı avda yakalanan 2 kişiye 8 bin lira ceza

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Yasadışı avda yakalanan 2 kişiye 8 bin lira ceza
Abone ol
KAHRAMANMARAŞ’IN ELBİSTAN VE NURHAK İLÇELERİNDE YASADIŞI OLARAK AVLANDIĞI TESPİT EDİLEN 2 KİŞİYE, 8 BİN LİRA İDARİ PARA CEZASI KESİLDİ.

Kahramanmaraş’ın Elbistan ve Nurhak ilçelerinde yasadışı olarak avlandığı tespit edilen 2 kişiye, 8 bin lira idari para cezası kesildi.


Doğa Koruma ve Milli Parklar (DKMP) Elbistan şefliği ekipleri, yasadışı avcılığa karşı av koruma ve kontrol faaliyetlerini sürdürüyor. DKMP ekipleri, Elbistan’a bağlı Karahasanuşağı-Kantarma bölgesi ile Nurhak ilçesinin Barış Mahallesi kırsalında 2 şahsın yasadışı avcılık yaptığını tespit etti. Söz konusu şahıslara, 4915 sayılı Kara Avcılığı Kanunu’na muhalefet suçundan 8 bin lira idari para cezası kesildi.


DKMP Elbistan Şefliği ekiplerinin, av koruma ve kontrol faaliyetlerinin 7 gün 24 saat esasına göre devam edeceği bildirildi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Köyceğiz Delta Plajında Kadın Veteran Voleybol Turnuvası yapılacak Önceki Haber

Köyceğiz Delta Plajında Kadın Veteran Vo...

Yangında köylüler ineklerini güvenli bölgeye aldı Sonraki Haber

Yangında köylüler ineklerini güvenli böl...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar