160x600
03 Temmuz, 2025, Perşembe
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Yardım kampanyasına Söğüt halkı yoğun ilgi gösterdi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Yardım kampanyasına Söğüt halkı yoğun ilgi gösterdi
Abone ol
SÖĞÜT KAYMAKAMI ÖMER FARUK TUNCER, DEPREMDEN ETKİLENEN VATANDAŞLARA ULAŞTIRILMAK ÜZERE YARDIMLARIN TOPLANDIĞI, PAKETLENDİĞİ VE TASNİF EDİLDİĞİ TOPLAMA MERKEZİNDE YARDIM ÇALIŞMALARINI YERİNDE TAKİP ETTİ.

Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve 10 ili etkileyen depremlerin ardından depremden zarar gören vatandaşlarımıza ulaştırılmak üzere Söğüt Kaymakamlığı, AFAD koordinasyonunda başlatılan ve belediyenin destekleriyle düzenlenen deprem yardım kampanyasına Söğüt halkı yoğun ilgi gösterdi.


Söğüt Kaymakamı Ömer Faruk Tuncer, depremden etkilenen vatandaşlara ulaştırılmak üzere yardımların toplandığı, paketlendiği ve tasnif edildiği toplama merkezinde yardım çalışmalarını yerinde takip etti. Kaymakam Tuncer, ziyaret sırasında yardım toplama çalışmalarını inceleyerek oradaki yetkilerden bilgi aldı.


Yardım malzemelerini paketleyen ilçe halkıyla bir süre sohbet eden Kaymakam Tuncer, “Afet bölgesindeki depremzedelerimize ulaştırılmak üzere Söğüt’lü hemşerilerimizin ayni yardımlarının yüklendiği 6’ncı tır da umut olmak için yola çıktı” dedi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Bursadan depremzedelere 600 adet soba yardımıÖnceki Haber

Bursadan depremzedelere 600 adet soba ya...

Yaralı depremzedeler Bilecike gelmeye başladıSonraki Haber

Yaralı depremzedeler Bilecike gelmeye ba...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar