
AK Parti Osmaniye Milletvekili Derya Yanık, Osmaniye Andırınlılar Derneği ve Düziçi teşkilat yöneticilerini Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde ağırladı. Ziyaretlerde kültürel dayanışma ve teşkilat çalışmalarının önemi vurgulandı.
AK Parti Osmaniye Milletvekili ve Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) İnsan Hakları Komisyonu Başkanı Derya Yanık, Osmaniye Andırınlılar Derneği Başkanı Yunus Temiz ve Dernek Yönetim Kurulu Üyeleriyle TBMM’de bir araya geldi.
Ziyaretin ardından açıklamada bulunan Yanık, derneklerin toplumsal birlikteliğin güçlenmesindeki önemine dikkat çekti.
“Sivil toplumun önemli yapı taşlarından olan derneklerimiz; hemşehri dayanışmasının güçlenmesinde, kültürel değerlerimizin yaşatılmasında ve toplumsal birlikteliğin pekişmesinde önemli bir rol üstlenmektedir,” diyen Yanık, misafirlerine nazik ziyaretleri için teşekkür etti. Yanık, tüm hemşehrilerine selam ve muhabbetlerini ilettiğini de sözlerine ekledi.
Osmaniye’nin Düziçi ilçesinden gelen Kadın Kolları Başkanı Zeynep Alaca ve Gençlik Kolları Başkanı Halil İbrahim Kurt da Meclis'te Derya Yanık tarafından karşılandı.
Yanık, kadın ve gençlik kollarının sahadaki özverili çalışmalarına vurgu yaparak şu açıklamalarda bulundu:
“Kadın ve gençlik kollarımız, samimiyetleri, enerjileri ve özverili çalışmalarıyla hem sahada hem de gönüllerde iz bırakmaya devam ediyor.”
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Yanık, Düziçi teşkilatına ve tüm Osmaniyelilere selamlarını iletti.

Yorum Yazın