160x600
04 Temmuz, 2025, Cuma
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Yangın riskine karşı otlar belediye ekiplerince biçiliyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Yangın riskine karşı otlar belediye ekiplerince biçiliyor
Abone ol
Yunusemre Belediyesi, Muradiye, Mareşal Fevzi çakmak Ve Yeni Mahallede özellikle Yangın Riski Taşıyan Ve Sürücülerin Görüş Mesafelerini Düşüren Ot Biçme çalışmalarını Gerçekleştiriyor.

Yunusemre Belediyesi; Muradiye, Mareşal Fevzi Çakmak ve Yeni Mahalle’de özellikle yangın riski taşıyan ve sürücülerin görüş mesafelerini düşüren ot biçme çalışmalarını gerçekleştiriyor.

Yunusemre Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, ilçede vatandaşların hem seyahat esnasında görüş mesafesini rahatlatmak, hem de herhangi bir yangın durumuna karşı önlem amaçlı olarak yol ve kaldırım kenarında bulunan yabani otları biçiyor. Ekipler Mareşal Fevzi Çakmak, Muradiye ve Yeni Mahallede yol ve kaldırım kenarlarındaki otları biçiyor. Çalışmalara ilişkin bilgi veren Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, yaptığı açıklamada, “Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimiz ilçemizin farklı mahallelerinde bulunan bağlantı yolları, kaldırım ve çevredeki yabani otları temizliyor. Sürücülerin seyahat esnasında görüş mesafelerini rahatlatmak ve bu sıcak havalarda yangınlara karşı önlem amaçlı olarak yol ve kaldırım kenarındaki yabani otları biçiyoruz. Çalışmamız ilçemiz genelinde belirli bir program dahilinde devam edecek” dedi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Balıkesirde engelli vatandaş geliştirdiği aparat ile hayatını kolaylaştırdıÖnceki Haber

Balıkesirde engelli vatandaş geliştirdiğ...

Evlilik teklifi öncesi dayak yedi, sevgilisini krize soktuSonraki Haber

Evlilik teklifi öncesi dayak yedi, sevgi...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar