160x600
29 Haziran, 2025, Pazar
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Yalovada 22 Yaş Altı Plaj Voleybolu Avrupa Şampiyonası başladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Yalovada 22 Yaş Altı Plaj Voleybolu Avrupa Şampiyonası başladı
Abone ol
Türkiye Voleybol Federasyonu Tarafından Organize Edilen Ve 6-9 Haziran Tarihleri Arasında Gerçekleştirilecek 22 Yaş Altı Cev Plaj Voleybolu Avrupa şampiyonası, Yalova'da Başladı.

Türkiye Voleybol Federasyonu tarafından organize edilen ve 6-9 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirilecek 22 Yaş Altı CEV Plaj Voleybolu Avrupa Şampiyonası, Yalova’da başladı.

22 Yaş Altı CEV Plaj Voleybolu Avrupa Şampiyonası’nın ilk gününde 3 sahada aynı anda müsabakalar başladı. 30 ülkeden 64 takımın ter döktüğü şampiyonanın ilk gün maçları kıran kırana mücadelelere sahne oldu.

Turnuva Organizatörü Gürsel Yeşiltaş şampiyonada 32 erkek, 32 kadın takımında toplam 128 sporcunun 4 gün boyunca mücadele vereceğini dile getirdi. Turnuva süresince 144 maç oynanacağını kaydeden Yeşiltaş, “Maçlarımız sabah 09.00’da başlayıp akşam 19.00 gibi bitecek. Son gün olan pazar günü final maçları oynanacak. Yalova’nın, ülkemizin tanıtımı için çok önemli bir organizasyon. Ben bütün sporseverleri buraya davet ediyorum” ifadelerini kullandı.

Şampiyonada Türkiye Milli Takımı’nda erkeklerde Sacit Kurt - Batuhan Kuru, Ahmet Can Tür - Tuna İmdat ve Nevzat Kaan Erol - Barış Güldal, kadınlarda ise Ceylin Sayar - Su Şimdim, Esra Demirkıran - Nehir Kiraz ve Naz Akyüz - Irmak Gökçen mücadele verecek.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
BASKİ atıksu hizmetini en iyi şekilde gerçekleştiriyorÖnceki Haber

BASKİ atıksu hizmetini en iyi şekilde ge...

İstanbul Valiliği orman yangınlarına karşı alınan önlemleri duyurduSonraki Haber

İstanbul Valiliği orman yangınlarına kar...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar