160x600
27 Haziran, 2025, Cuma
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Yalova Balık Mezatı Projesi masaya yatırıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Yalova Balık Mezatı Projesi masaya yatırıldı
Abone ol
YALOVA TARIM VE ORMAN İL MÜDÜRLÜĞÜ’NDE DÜZENLENEN TOPLANTIDA KENTTE KURULMASI PLANLANAN BALIK MEZADIYLA İLGİLİ DEĞERLENDİRMELERDE BULUNULDU.

Yalova Tarım ve Orman İl Müdürlüğü’nde düzenlenen toplantıda kentte kurulması planlanan balık mezadıyla ilgili değerlendirmelerde bulunuldu.


Vali Muammer Erol başkanlığında yapılan toplantıda, AK Parti Yalova milletvekilleri Ahmet Büyükgümüş, Meliha Akyol, Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk, İl Genel Meclisi Başkanı Hasan Soygüzel, İl Müdürü Suat Parıldar, Balıkçılık ve Şu Ürünleri Şube Müdürü Hayrullah Kaya ile Yalova Merkez Su Ürünleri Kooperatif Başkanı Hasan Karataş ve Armutlu Su Ürünleri Kooperatifi Başkanı İbrahim Dönertaş hazır bulundu.


Parıldar, su ürünleri çıkış noktasıyla ilgili bilgiler verirken sektör temsilcileri ise dilek ve taleplerini iletti. Projenin hayata geçirilmesi için önümüzdeki süreçte de toplantıların yapılacağı öğrenildi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Balıkesirde jandarmadan uyuşturucu ve tütün operasyonuÖnceki Haber

Balıkesirde jandarmadan uyuşturucu ve tü...

Balıkesirde Huzur operasyonuSonraki Haber

Balıkesirde Huzur operasyonu

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar