160x600
28 Haziran, 2025, Cumartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Yabancı uyruklu kadınlara zorla fuhuş yaptıran şahıs tutuklandı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Yabancı uyruklu kadınlara zorla fuhuş yaptıran şahıs tutuklandı
Abone ol
ANTALYA’NIN MANAVGAT İLÇESİNDE YABANCI UYRUKLU KADINLARA İŞ BULMA VE PARA KAZANMA VAADİ İLE İKNA EDİP ZORLA FUHUŞ YAPTIRAN ŞAHIS YAKALANDI. ŞAHIS, ÇIKARILDIĞI MAHKEMECE TUTUKLANARAK CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ.

Antalya’nın Manavgat ilçesinde yabancı uyruklu kadınları iş bulma ve para kazanma vaadi ile ikna edip zorla fuhuş yaptıran şahıs yakalandı. Şahıs, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.


Antalya İl Jandarma Komutanlığı Göçmen Kaçakçılığı ve İnsan Ticareti ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Manavgat ilçesinde ikamet eden M.Ş.’nin turizm sektöründe iş bulma, rahat bir ortamda çalışma, çok para kazanma vaadiyle kandırdığı yabancı uyruklu kadınlara zorla fuhuş yaptırdığı bilgisi üzerine harekete geçti. Jandarma, Manavgat Cumhuriyet Başsavcılığının talimatları doğrultusunda düzenlenen operasyonla M.Ş.’nin evine baskın yaptı. Şüpheliye ait ev ve arabada yapılan aramada internet eskort sitesinde kullandığı cep telefonu ele geçirildi. Gözaltına alınan şüpheli, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Bigadiçde Et ve Süt Festivali başladıÖnceki Haber

Bigadiçde Et ve Süt Festivali başladı

2001 yılında bir yatakla açıldı, şimdi tüm bölgeye hizmet verecekSonraki Haber

2001 yılında bir yatakla açıldı, şimdi t...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar