29 Mayıs, 2024, Çarşamba
DOLAR32.2733
EURO34.9127
ALTIN2426.4

VEDAŞtan okul çevrelerinde aydınlatma çalışması

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
VEDAŞtan okul çevrelerinde aydınlatma çalışması
Mehmetçik Vakfı Kurban Bağışı
Abone ol
VEDAŞ MUŞ İL MÜDÜRLÜĞÜ, MERKEZ VE İLÇELERDE BULUNAN OKUL GÜZERGAHLARINA YENİ AYDINLATMA TESİSLERİ İNŞA EDERKEN MEVCUT TESİSLERİN DE BAKIM VE ONARIMINI GERÇEKLEŞTİRDİ. EKİPLER, OKUL LOKASYONUNDA BULUNAN HAVAİ HATLARIN DA DEPLASESİNİ YAPARAK YER ALTINA ALDI.

VEDAŞ Muş İl Müdürlüğü, merkez ve ilçelerde bulunan okul güzergahlarına yeni aydınlatma tesisleri inşa ederken, mevcut tesislerin de bakım ve onarımını gerçekleştirdi.


Elektrik şebekesini merkez, ilçe ve kırsal bölgelerde güçlendirmek amacıyla yeni yatırımlar yapan VEDAŞ Muş İl Müdürlüğü, ihtiyaç duyulan güzergahlarda da aydınlatma tesisi inşa ediyor. Aydınlatma çalışmaları hakkında bilgi veren VEDAŞ Muş İl Müdürü Suat Coşar, arıza oluşumunu engelleyen ve hizmet kalitesini artıran yatırımlarla şebekeleri sürekli güçlendirdiklerini ifade etti. Gerçekleştirilen aydınlatma çalışmalarıyla sokak ve caddeleri ışıl ışıl hale getirmek için yoğun çaba gösterdiklerini ifade eden Coşar, “Bölgemizde özellikle kış mevsiminde havaların erken kararması nedeniyle okulların dağılma saatlerinde hava iyice kararmış oluyor. Öğrencilerimizin güvenli bir şekilde okullarından ayrılarak evlerine ya da yurtlarına ulaşmaları için okul güzergahlarındaki tüm aydınlatma tesislerinin bakım ve onarımlarını gerçekleştirdik. İhtiyaç duyulan lokasyonlara da yeni aydınlatma tesisleri inşa ettik. Birçok noktada okulların önündeki havai hatları yer altına alarak enerji güvenliğini sağladık. İlköğretim, lise ve üniversite güzergahlarının tamamında bu çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz. Bugün yollarını aydınlattığımız gençlerin yarın ülkemizi kalkındıracağı düşüncesinden hareketle VEDAŞ ailesi adına tüm öğrencilerimize eğitim hayatlarında başarılar dilerim” dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Diyarbakır surları kayalık zemin üzerine inşa edilmişÖnceki Haber

Diyarbakır surları kayalık zemin üzerine...

Kütahya Valiliği Motivasyon ve Eğitim Tırı, TRTye konuk oluyorSonraki Haber

Kütahya Valiliği Motivasyon ve Eğitim Tı...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar