160x600
04 Temmuz, 2025, Cuma
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

VEDAŞ ekipleri kesintisiz enerji mesaisinde

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
VEDAŞ ekipleri kesintisiz enerji mesaisinde
Abone ol
Hakkari’nin şemdinli Ve Derecik Ilçelerinde Etkili Olan Kar Yağışı Nedeniyle Zarar Gören Enerji Hatları, Vangölü Elektrik Dağıtım A.ş. (vedaş) Ekiplerinin Aralıksız çalışmaları Sonucu Onarılıyor.

Hakkari’nin Şemdinli ve Derecik ilçelerinde etkili olan kar yağışı nedeniyle zarar gören enerji hatları, Vangölü Elektrik Dağıtım A.Ş. (VEDAŞ) ekiplerinin aralıksız çalışmaları sonucu onarılıyor.

Bölgede etkili olan kar yağışı hayatı olumsuz etkiledi. Kar yağışı nedeniyle arızalanan enerji nakil hatlarını onararak enerji akışını yeniden sağlamak için gece gündüz çalışan VEDAŞ ekipleri, eksi 10 derece ve tipiye rağmen enerji vermek için seferber oldu. Şemdinli’nin Şapatan, Seyirtepe ve Beşevler bölgesinde aşırı kar yağışından dolayı kopan enerji nakil hatları, ekiplerin çalışmalarıyla onarılıyor. Zorlu coğrafyaya rağmen arızaları kısa sürede tamamlayan ekipler, bölgede çalışmalarını sürdürüyor.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Hakkaride karla mücadele çalışması devam ediyorÖnceki Haber

Hakkaride karla mücadele çalışması devam...

Sultanbeylide işçilerin kaldığı konteynerde yangın: 3 kişi hayatını kaybettiSonraki Haber

Sultanbeylide işçilerin kaldığı konteyne...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar