160x600
27 Haziran, 2025, Cuma
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

VEDAŞ çalışanlarına iş güvenliği eğitimi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
VEDAŞ çalışanlarına iş güvenliği eğitimi
Abone ol
VANGÖLÜ ELEKTRİK DAĞITIM A.Ş. (VEDAŞ) ÇALIŞANLARINA; İLK YARDIM, İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ (İSG) KONULARINDA EĞİTİM VERİLDİ.

Vangölü Elektrik Dağıtım A.Ş. (VEDAŞ) çalışanlarına; ilk yardım, iş sağlığı ve güvenliği (İSG) konularında eğitim verildi.


Elektrik dağıtım sektörü profesyonelleri olarak zor ve tehlikeli işlerde hizmet verdiklerini belirten VEDAŞ Hakkari İl Müdürü Mehmet Salih Eroğuz, “İcra ettiğimiz hizmetin barındırdığı tehlikelerin bilincindeyiz ve bu nedenle de çalışanlarımızın can güvenliğini koruyacak ve bilgilerini güncel tutacak eğitimlerimizi sürdürüyoruz. Eğitimlerimizin ilk etabında Hakkari İl Sağlık Müdürlüğü yetkilileri tarafından; kalp krizi, elektrik çarpmaları, yüksekten düşme, trafik kazaları, her türlü travma konularında personelimize teorik ve uygulamalı eğitimler verildi. Eğitimlerimizin ikinci aşamasında ise şirketimizde görevli İSG uzmanlarımız tarafından; temel iş sağlığı ve güvenliği eğitimleri verilerek ‘risk alma tedbir al’ şiarıyla iş kazalarının sebepleri ve korunma yöntemleri, iş ekipmanlarının ve kişisel koruyucu donanımlarının kullanımı hakkında eğitimler verildi” dedi.


Eğitimler sırasında desteklerini sunan kurumlara teşekkür eden Eroğuz, “Öncelikle bilgi ve birikimlerini bizlerle paylaşan İl Sağlık Müdürlüğümüze ve eğitimler için yer tahsisinde bulunan İl Milli Eğitim Müdürlüğümüze teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
7 STEM atölyesinde 4 bin 900 çocuk teknoloji eğitimi alıyorÖnceki Haber

7 STEM atölyesinde 4 bin 900 çocuk tekno...

Hisarcıkta papatyalar tarlaları süslediSonraki Haber

Hisarcıkta papatyalar tarlaları süsledi

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar