160x600
10 Temmuz, 2025, Perşembe
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Vatandaşlar internet ve telefon dolandırıcılığına karşı uyarıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Vatandaşlar internet ve telefon dolandırıcılığına karşı uyarıldı
Abone ol
SAMSUN BAFRA İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ TOPLUM DESTEKLİ POLİSLİK AMİRLİĞİNCE VATANDAŞLAR İNTERNET VE TELEFON DOLANDIRICILIĞINA KARŞI BİLGİLENDİRİLDİ.

Samsun Bafra İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Amirliğince vatandaşlar internet ve telefon dolandırıcılığına karşı bilgilendirildi.


İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği ekipleri, şehir merkezinde vatandaşların yoğun olarak bulunduğu alanlarda, telefon ve internet yoluyla dolandırıcılığa karşı alınabilecek önlemler ve yapılması gerekenler hakkında bilgilendirme yaptı.


Ekipler vatandaşlara "Telefonda kendisini polis, savcı, asker olarak tanıtıp, ’adınız veya banka hesabınız terör örgütüne karıştı’ diyerek para veya altın isteyenlere inanılmamasın. Dosya masrafı ve kredi aidatı iadesi için kart ve kimlik numarası isteyenlere itibar etmeyin. Çeşitli kurumlara borcunuz olduğu ile alakalı mesajlar ve vali, özel kalem gibi makamların adını vererek ihtiyaç sahiplerine yardım toplanan kampanyalarına da itibar etmeyin" şeklinde uyarılarda bulundular.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Çinli şirket yeni scooterını piyasaya sürdüÖnceki Haber

Çinli şirket yeni scooterını piyasaya sü...

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi: 1959 öncesi şampiyonluklar geçmişin konusu, biz öncelikle geleceğe bakacağızSonraki Haber

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi: 1959 önces...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar