13 Ekim 2026, Salı
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Vatandaşın çiftlik sahibi ile kurban pazarlığı renkli görüntüler oluşturdu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Vatandaşın çiftlik sahibi ile kurban pazarlığı renkli görüntüler oluşturdu
Abone ol
Ilçeye Bağlı Temaşalık Mahallesi'nde, Yusuf çağlar Ile Eylül çiftlik Sahibi Battal Altıntop Arasında Geçen Kurban Pazarlığı Adeta Nefes Kesti. Dakikalarca Süren Ve Zaman Zaman Hararetin Yükseldiği Pazarlık, Izleyenlere Hem şaşkınlık Hem De Heyecan Yaşattı.

Balıkesir’in Havran ilçesinde Kurban Bayramı’na yaklaşık 2 ay olmasına rağmen bir vatandaşın çiftlik sahibi ile yaptığı kurban pazarlığı renkli görüntüler oluşturdu.

Havran ilçesinde Kurban Bayramı hazırlıkları şimdiden başladı. İlçeye bağlı Temaşalık Mahallesi’nde Yusuf Çağlar ile çiftlik sahibi Battal Altıntop’ın dakikalarca süren ve zaman zaman hararetin yükseldiği kurban pazarlığı, izleyenlere hem şaşkınlık hem de heyecan yaşattı. Kıran kırana geçen pazarlık anı kameraya yansıdı.

Yaklaşık yarım saat süren zorlu pazarlığın ardından taraflar anlaşmaya vardı.

Pazarlığı izleyen vatandaşlar, "Kolları kopacak sandık" diyerek yaşananları hayretle izlediklerini dile getirdiler. Vatandaşlar, "Bu kadar mücadeleden sonra hayvan alınmasaydı gerçekten üzülürdük" dediler.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Elazığda 16 yıl kesinleşmiş hapis cezası olan hükümlü yakalandı Önceki Haber

Elazığda 16 yıl kesinleşmiş hapis cezası...

Muşta evlat nöbeti devam ediyor Sonraki Haber

Muşta evlat nöbeti devam ediyor

Yorum Yazın

aaaaa

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar