160x600
26 November, 2025, Wednesday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Valilik uyardı, o saatlere dikkat

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Valilik uyardı, o saatlere dikkat
Abone ol
Yarından Itibaren Sıcak Hava Dalgasının Etkisine Girmesi Beklenen Sakarya Genelinde Hava Sıcaklıkları Mevsim Normallerinin üzerine çıkacak. Sakarya Valiliği, Sıcak Hava Sebebi Ile Yaşanabilecek Olumsuzluklara Karşı Dikkat Ve Tedbirli Olunması Gerektiği Konusunda Uyardı.

Yarından itibaren sıcak hava dalgasının etkisine girmesi beklenen Sakarya genelinde hava sıcaklıkları mevsim normallerinin üzerine çıkacak. Sakarya Valiliği, sıcak hava sebebi ile yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli olunması gerektiği konusunda uyardı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden alınan verilere göre, 19 Temmuz Çarşamba günü itibari ile Sakarya’da hava sıcaklıkları mevsim normallerinin 3 ila 8 derece üzerinde olması bekleniyor. Sakarya Valiliği tarafından vatandaşlara yapılan uyarıda, 37 dereceye çıkması beklenen sıcak havada yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiği belirtildi.

Valiliğin sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, “Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden alınan verilere göre; tüm yurtta etkili olan sıcak hava dalgasının ilimizde de yarından itibaren mevsim normallerinin 3 ila 8 derece (35-37 derece) üzerine çıkması bekleniyor. Sıcak hava dalgası nedeniyle, kronik rahatsızlığı olanlar, yaşlılar ve çocuklar başta olmak üzere; vatandaşlarımızın günün en sıcak saatleri olan 11 ile 16 saatleri arasında dikkatli ve tedbirleri olmaları gerekmektedir” denildi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Dilencilere gece operasyonu Önceki Haber

Dilencilere gece operasyonu

Güzel Sanatlar Merkezinde Yetişen Gençler Hayallerine Kavuşuyor Sonraki Haber

Güzel Sanatlar Merkezinde Yetişen Gençle...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar