02 Ekim 2026, Cuma
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Vali uyarmıştı, devletten önce sel yıktı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Vali uyarmıştı, devletten önce sel yıktı
Abone ol
Rize'nin çamlıhemşin Ilçesinde Etkili Olan Sağanak Yağışın Ardından Dereler Taştı. Ilçede Dere Kenarında Bulunan Iki Bungalov, şiddetli Sel Sularına Dayanamayarak Yıkıldı.

Rize’nin Çamlıhemşin ilçesinde etkili olan sağanak yağışın ardından dereler taştı. İlçede dere kenarında bulunan iki bungalov, şiddetli sel sularına dayanamayarak yıkıldı.

Can kaybı yaşanmazken, olay anı cep telefonu kamerasıyla saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde, hızla yükselen sel sularının bungalovu sürükleyerek yıktığı anlar yer aldı.

Öte yandan, geçtiğimiz yıl Rize Valisi İhsan Selim Baydaş, Ardeşen ve Çamlıhemşin ilçeleri arasındaki Fırtına Vadisi üzerinde bulunan çok sayıda bungalov evin dere yatağını kirlettiğini belirterek "Ruhsatsız olarak yapılan bu evlerin atıkları fırtına deresine akmakta, ayrıcı buralarda konaklayanların kayıt altında tutulmaması ayrı bir sorun yaşatıyor. Bu nedenle tespit edilen yapıların yıkımına başlanacak" demişti. Valinin açıklamasının ardından dere yatağındaki bungolovlar yıkılmadan sel suları yıktı.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Çanakkalede müsilaj alarmı Önceki Haber

Çanakkalede müsilaj alarmı

Sağlık Bakanı Memişoğlu: İnşallah 2026nın ilk yarısında Türkiye kendi SMA ilacını üretip nadir hastalıklarla ilgili bir adım atacak Sonraki Haber

Sağlık Bakanı Memişoğlu: İnşallah 2026nı...

Yorum Yazın

aaaaa

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar