160x600
01 Temmuz, 2025, Salı
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Vali Usta, devlet hastanesi ve halk kütüphanesi inşaatını inceledi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Vali Usta, devlet hastanesi ve halk kütüphanesi inşaatını inceledi
Abone ol
Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta, Il Merkezinde Yapımına Başlanan “500 Yataklı Devlet Hastanesi” Ile “bingöl 100. Yıl Il Halk Kütüphanesi” Inşaat Alanlarında Incelemelerde Bulundu.

Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta, il merkezinde yapımına başlanan devlet hastanesi ile kütüphaneyi inceledi.

Vali Ahmet Hamdi Usta, ilk olarak 500 yataklı devlet hastanesi inşaat alanında incelemelerde bulundu. Burada yetkililerden bilgi alan Vali Usta ardından Bingöl 100. Yıl İl Halk Kütüphanesi’ne geçti. Burada yetkililerde bir araya gelen Usta, çalışmalarla ilgili açıklamalarda bulundu.

Yeni hastanenin ilin sağlık altyapısına önemli katkılar sağlayacağını belirten Vali Usta, “Yeni hastanemizin tamamlanmasıyla birlikte ilde sağlık hizmetleri daha etkili bir şekilde sunulacak. Hastanenin modern altyapısıyla birlikte vatandaşlarımız daha kaliteli sağlık hizmetine erişebilecektir” dedi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Hatay’da araç kiralama firmalarına denetimÖnceki Haber

Hatay’da araç kiralama firmalarına denet...

Hatayda DEAŞ ve El Kaide operasyonu: 4 gözaltıSonraki Haber

Hatayda DEAŞ ve El Kaide operasyonu: 4 g...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar