160x600
19 November, 2025, Wednesday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Vali Pehlivan, İl Nüfus ve Vatandaşlık İşleri birimlerini inceledi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Vali Pehlivan, İl Nüfus ve Vatandaşlık İşleri birimlerini inceledi
Abone ol
Valimiz Ali Hamza Pehlivan Eşi Yıldız Pehlivan Ile Birlikte, Il Nüfus Ve Vatandaşlık Işleri Müdürlüğünü Ziyaret Ederek, Incelemelerde Bulundu.

Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan eşi Yıldız Pehlivan ile birlikte, İl Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Müdürlüğünü ziyaret ederek, incelemelerde bulundu.

İl Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Müdürlüğü birimlerinde personeller ve vatandaşlarla bir araya gelen Vali Ali Hamza Pehlivan, yürütülen çalışmalar, sunulan hizmetler ve faaliyetler hakkında İl Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Müdürü Şinasi Kaya’dan bilgi aldı. İşlem yaptırmak için kuruma gelmiş olan vatandaşlarla da bir süre sohbet eden Vali Pehlivan, personele çalışmalarında başarılar diledi.

İl Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Müdürü Kaya, ziyaretleri vesilesiyle Vali Pehlivan ve eşine doğumları sonrası nüfus kayıtlarını içeren belgenin bir örneğini takdim etti.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Vali Aktaştan seçim mesajı Önceki Haber

Vali Aktaştan seçim mesajı

Selendide sezonun ilk kiraz pazarı kuruldu Sonraki Haber

Selendide sezonun ilk kiraz pazarı kurul...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar