30 Eylül 2026, Çarşamba
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Edirne'de alkollü sürücünün kullandığı otomobil metrelerce savrularak taklalar attı: 1'i ağır 3 yaralı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Edirne'de alkollü sürücünün kullandığı otomobil metrelerce savrularak taklalar attı: 1'i ağır 3 yaralı
Abone ol
Edirne'de Metrelerce Savrularak Takla Atan Otomobilde Sürücü Ağır, Toplam 3 Kişi Yaralandı

Edirne-Havsa karayolunda sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil, metrelerce savrularak takla attı. Yaklaşık 80 metre sürüklenip orta refüje devrilen araçta alkollü olduğu tespit edilen sürücü ağır yaralanırken, yanındaki 2 kadın yolcu da yaralı olarak hastaneye sevk edildi.

Kaza, Edirne-Havsa yolunda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Hasan Y. idaresindeki 22 HY 882 plakalı otomobil Edirne istikametine seyir halindeyken henüz belirlenemeyen bir nedenle kontrolden çıktı. Yaklaşık 80 metre savrulan otomobil, çok sayıda takla attıktan sonra orta refüjde durabildi. Refüje şiddetli çarpmanın etkisiyle otomobil hurdaya dönerken, araçta bulunan sürücü ve yolcuların otomobilden fırladığı öğrenildi. Kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine itfaiye, polis, jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Kazada ağır yaralanan sürücü Hasan Y., sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından ambulansla Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırıldı. Sürücünün hayati tehlikesinin sürdüğü öğrenildi. Otomobilde yolcu olarak bulunan Ç.M. ve T.V. de sağlık ekiplerince yaralı olarak hastaneye sevk edildi.

Öte yandan sürücünün alkollü olduğu belirtildi. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kayseri'de sebze ve meyve yüklü kamyon alevlere teslim oldu Önceki Haber

Kayseri'de sebze ve meyve yüklü kamyon a...

Yorum Yazın

aaaaa
Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar