30 Nisan, 2024, Salı
DOLAR32.3985
EURO34.6279
ALTIN2387.9

Vali Kerem Al, Medya mensuplarıyla iftarda buluştu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Vali Kerem Al, Medya mensuplarıyla iftarda buluştu
Abone ol
Vali Kerem Al, Osmaniye’de görev yapan medya mensupları ile iftar yemeğinde bir araya geldi.
Vali Kerem Al, Osmaniye’de görev yapan medya mensupları ile iftar yemeğinde bir araya geldi.

Karaçay  Rekreasyon alanında medya mensuplarına iftar yemeği veren Vali Kerem Al’a, Vali Yardımcıları Dr. M.H. Nail Anlar ve Süleyman Yılmaz, Cumhuriyet Başsavcısı Ali İrfan Yılmaz, Adalet Komisyonu Başkanı Dr. Ziya Koç, OKÜ Rektörü Prof. Dr. Orhan Büyükalaca, İl Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman’da eşlik etti.

İftar programı öncesinde Vali Kerem Al medya mensupları ile birlikte Karaçay rekreasyon alanı üzerindeki yürüyüş parkurunu üzerinde gezi turu yaptı.

Vali Kerem Al, Karaçay dere yatağından yapılan düzenlemeler ile Karacalar köyüne kadar uzanan dere yatağı üzerinde yapılması planlanan projeler hakkında bilgilendirme yaptı.

İftar yemeği ise sohbet havası içerisinde gerçekleşirken, yemeğin ardından inşaatı tamamlanan Valilik konutuna gelindi.

Valilik konutunu medya mensuplarına tanıtan Vali Kerem Al, birinci katın konukları ağırlamak üzere kullanılacağını belirtirken, ikinci katta medya mensupları ve beraberindekilerle birlikte sohbet edip, kentin geleceği üzerine görüş alış verişi gerçekleşti.

Valilik konutunun tanıtım gezisi sırasında Ak Parti Osmaniye Milletvekili Suat Önal’da konuta gelerek medya mensupları ile bir süre sohbet etti.

Valilik konutu inşaatının tamamlandığını belirten Vali Kerem Al, önümüzdeki günlerde taşınma işlemlerinin de gerçekleşeceğini söyledi.

Valilik konut inşaatının tamamlanmasının ardından ilk kez medya mensuplarını ağırlayan Vali Kerem Al, konuklarına su ikramlarında bulundu.

Vali Kerem Al ve beraberindekilerle medya mensupları sohbet havası ortamında Osmaniye’nin geleceği ve sorunları ile sorunların çözüm önerileri üzerine bir süre sohbet ettikten sonra program sona erdi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar