160x600
27 Haziran, 2025, Cuma
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Vali Çiçek: “Sultandağı turizm alanında yeni cazibe merkezi olacak”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Vali Çiçek: “Sultandağı turizm alanında yeni cazibe merkezi olacak”
Abone ol
AFYONKARAHİSAR’IN SULTANDAĞI İLÇESİNDE GERÇEKLEŞTİRİLEN MEYDAN PROJESİ TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR. PROJENİN TAMAMLANMASI İLE ÇOK SAYIDA SELÇUKLU DÖNEMİNDEN KALMA ESER GÜN YÜZÜNE ÇIKACAK.

Afyonkarahisar’ın Sultandağı ilçesinde gerçekleştirilen meydan projesi tüm hızıyla devam ediyor. Projenin tamamlanması ile çok sayıda Selçuklu döneminden kalma eser gün yüzüne çıkacak.


Gerçekleştirilen proje çalışmaları ile ilgili sosyal medya hesabından açıklama yapan Vali Gökmen Çiçek, projenin adeta ilçenin çehresini değiştireceğini kaydetti. Projenin tamamlanması ile Sultandağı’nın Afyonkarahisar’ın turizm alanında yeni bir cazibe merkezi olacağını dile getiren Vali Çiçek, “Camisiyle, kervansarayıyla, hamamı ile tarihi çarşısı ile eşsiz bir hazine Sultandağı. Atalarımız Selçuklu’nun mirası çok yakında hanında bir bardak çay ve meydanında nefes almak için sizleri bekleyecek. Sultandağı, Selçuklu şehri hak ettiği yere geliyor” dedi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
“İklim değişikliğinin insan sağlığı üzerindeki olumsuz etkileri artıyor”Önceki Haber

“İklim değişikliğinin insan sağlığı üzer...

26 yıl hapis cezası bulunan firari sahte kimlikle yakalandıSonraki Haber

26 yıl hapis cezası bulunan firari sahte...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar