160x600
03 Temmuz, 2025, Perşembe
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Uysaldan mahalle buluşmalarında türkü ziyafeti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Uysaldan mahalle buluşmalarında türkü ziyafeti
Abone ol
Muratpaşa Belediye Başkanı ümit Uysal, Fener Mahallesi’nde Gerçekleşen Komşu Buluşmalarında Selda Bağcan’ın ‘mağusa Limanı’ şarkısını Seslendirdi.

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Fener Mahallesi’nde gerçekleşen Komşu Buluşmalarında Selda Bağcan’ın ‘Mağusa Limanı’ şarkısını seslendirdi.

Muratpaşa Belediyesi’nin ‘Komşu Buluşmaları’ her gün farklı bir mahallede devam ediyor. Bu kez Fener Mahallesi’nde gerçekleşen etkinlik, Serkan Can’ın sahne aldığı konserle başladı. Yoğun katılımın olduğu buluşmaya Başkan Uysal eşi Ümran Uysal’la katılırken etkinlik alanında belediye meclis üyesi adayları, başkan yardımcıları, siyasi parti yöneticileri, muhtarlar, muhtar adayları ve çok sayıda mahalle sakini yer aldı.

Başkan Uysal, etkinlikte sahne alan Serkan Can’ın kendisine mikrofon uzatmasıyla, kent sakinlerinden de gelen ısrar üzerine Selda Bağcan’ın ‘Mağusa Limanı’ şarkısını söyledi. Uysal şarkıyı Arap Ali’nin anısına ithaf etti. Başkan Uysal Fener Mahallesi’nde yaptığı konuşmada ise Muratpaşa’mızda harika bir birliğimiz, beraberliğimiz, dayanışmamız, sevgimiz, saygımız var. Muratpaşa’mızda birbirimizin gözüne berrak bakıyoruz çünkü herşeyi paylaşıyoruz. Varlığı da yokluğu da paylaşıyoruz” diye konuştu. Programın sonunda etkinliğe katılan çocuklar Serkan Can ile sahnede şarkı söyledi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Milli Eğitim Müdürü, Karanfil DağıttıÖnceki Haber

Milli Eğitim Müdürü, Karanfil Dağıttı

Tütüncü, emekçi kadınlar buluşmasındaSonraki Haber

Tütüncü, emekçi kadınlar buluşmasında

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar