160x600
24 November, 2025, Monday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Uygur kardeşler Hey Gidi Günler oyunu ile seyirciyle buluşmaya hazırlanıyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Uygur kardeşler Hey Gidi Günler oyunu ile seyirciyle buluşmaya hazırlanıyor
Abone ol
Süheyl Ve Behzat Uygur Kardeşler, "hey Gidi Günler" Adlı Interaktif Müzikal Oyunlarıyla Muğla'da Seyirciyle Buluşmaya Hazırlanıyor.

Süheyl ve Behzat Uygur kardeşler, "Hey Gidi Günler" adlı interaktif müzikal oyunla Muğla’da seyirciyle buluşmaya hazırlanıyor.

Süheyl ve Behzat Uygur’un müzikli gösterisi “Hey Gidi Günler”, seyircileri kahkaha ve nostalji dolu bir yolculuğa çıkarıyor. 23 Ağustos’ta Datça Açıkhava Tiyatrosu, 24 Ağustos’ta Telmessos Açıkhava Tiyatrosu ve 25 Ağustos’ta Anthaven’de seyircilerle buluşacak oyunun biletleri Biletinial üzerinden satışa çıktı. Süheyl ve Behzat Uygur, “Bizim atmaya kıyamadığımız anılarımız var” sözü ile başladıkları gösterilerinde yıllarca biriktirdikleri hatıraları albümlerden gün yüzüne çıkarıyor. Doğdukları günden bugüne kadar başlarından geçen acı tatlı bütün hatıraları sevenleriyle paylaşan ikili, gösterilerine seyircileri de dahil ediyor. Farklı kuşaklardan insanların aşina oldukları şarkıların da konuklarla birlikte seslendirildiği gece, izleyicilere keyifli anlar yaşatıyor.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Karadenizde bu yıl palamut yok, hamsi var Önceki Haber

Karadenizde bu yıl palamut yok, hamsi va...

Beşiktaşta Ajdin Hasic, Sarajevoya kiralık olarak gitti Sonraki Haber

Beşiktaşta Ajdin Hasic, Sarajevoya kiral...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar