160x600
29 Haziran, 2025, Pazar
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Uyarıları dinlemeyen tatilciler ölümden döndü

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Uyarıları dinlemeyen tatilciler ölümden döndü
Abone ol
Antalya’nın Alanya Ilçesinde Cankurtaranların Uyarılarına Karşın Dalgalı Denize Giren 2 Tatilci, Boğulmak Tehlikesi Geçirdi. Cankurtaranlar Ve Vatandaşlar Tarafından Fark Edilip Son Anda Kurtarılan Tatilciler, Tedavi Için Hastaneye Kaldırıldı.

Antalya’nın Alanya ilçesinde cankurtaranların uyarılarına rağmen dalgalı denize giren 2 tatilci, boğulma tehlikesi geçirdi. Cankurtaranlar ve vatandaşlar tarafından fark edilip son anda kurtarılan tatilciler, tedavi için hastaneye kaldırıldı.

Olay, Alanya ilçesi İncekum Plajı’nda yaşandı. Rüzgarlı hava ve akıntılı denizden dolayı yapılan uyarılara aldırış etmeden denize giren bir grup tatilci dalgalara kapılarak boğulma tehlikesi geçirdi. Bazı tatilciler kendi imkanlarıyla kıyıya gelirken, iki tatilcinin açıkta boğulma tehlikesi geçirdiğini fark eden cankurtaran ve vatandaşlar denize yardıma koştu. Kıyıya getirilen ve baygın halde oldukları gözlenen 2 tatilci, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı.

“Uyarıları dinlemiyorlar”

Arena Beach Plajı cankurtaranı Umut Kılınç ve bir otel cankurtaranı Hakan Şimşek, “Vatandaşlar uyarıları dinlemiyorlar, kendi başlarına denize giriyorlar ve dalgalar kapılıyorlar. Böyle vakalar oluyor maalesef. Yine de zamanında kıyıya çıkarıp boğulmalarını önledik” dedi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Samsunspor ligin altını üstüne getirdiÖnceki Haber

Samsunspor ligin altını üstüne getirdi

2 saatlik sağanak dereyi taşırdı, çadırları su bastıSonraki Haber

2 saatlik sağanak dereyi taşırdı, çadırl...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar