17 Haziran, 2024, Pazartesi
DOLAR32.8148
EURO35.237
ALTIN2460.1
Yusuf Cinkara Otomotiv

Üniversite öğrencileri çocukları maket uçaklarla eğlendirdi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Üniversite öğrencileri çocukları maket uçaklarla eğlendirdi
Abone ol
Kastamonu üniversitesi Sivil Havacılık Yüksekokulu öğrencileri Tarafından Ali Fuat Darende Ilkokulu’nda Eğitim Gören öğrencilere Yönelik Maket Uçak Yaparak, çeşitli Oyunlar Oynandı.

Kastamonu Üniversitesi Sivil Havacılık Yüksekokulu öğrencileri, Ali Fuat Darende İlkokulu’nda eğitim gören öğrencileri ile maket uçak yaparak çeşitli oyunlar oynandı.

Kastamonu Üniversitesi Sivil Havacılık Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Engin Kanbur tarafından Havacılık Yönetimi Bölümünde yürütülmekte olan “Sosyal Sorumluluk Kampanyaları” dersi çerçevesinde, 4. sınıf öğrencileri ilkokul öğrencilerine havacılık temalı çeşitli etkinler düzenledi. Havacılık Yönetimi 4. sınıf öğrencisi Mısra Yapıcılar yürütücülüğündeki “Gökyüzünün Çocukları” isimli sosyal sorumluluk projesi Ali Fuat Darende İlkokulu’nda eğitim gören öğrencilerle birlikte gerçekleştirildi. İlkokul öğrencileri Havacılık Yönetimi 4. sınıf öğrenci tarafından tasarlanan ve yapılan maket uçaklara kendilerini pilot gibi hissetme fırsatı buldu. Ayrıca projenin devamında çocuklara yüz boyası yapıldı ve eğlenceli oyunlar oynatıldı. Keyifli zaman geçiren öğrencilere uçak modelli anahtarlıklar hediye edildi.

Kastamonu Üniversitesi Sivil Havacılık Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Engin Kanbur, etkinliklerin düzenlenmesinde özverili çalışmalarından dolayı proje yürütücüsü ve Havacılık Yönetimi 4. sınıf öğrencilerine teşekkür etti.

Prof. Dr. Kanbur, “Her çocuğun hayali olan uçmak ve gökyüzünde özgür olmak düşüncesini onlara yaşatabilmek ve havacılık bilincini yaygınlaştırabilmek için sosyal sorumluluk projelerinin Kastamonu il genelinde devam ettirme arzusu taşıyoruz. Öğrencilerimiz ile yeni projeler üzerinde çalışıyoruz ve en kısa zamanda yeni etkinlikler ile öğrencilerle buluşmaya devam edeceğiz” dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Samsunda 28 bin 580 adet kaçak makaron ele geçirildiÖnceki Haber

Samsunda 28 bin 580 adet kaçak makaron e...

Karsın yöresel yemekleri tanıtıldıSonraki Haber

Karsın yöresel yemekleri tanıtıldı

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar