03 Ekim 2026, Cumartesi
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Uluslararası öğrenci sayısını artırmaya yönelik çalışmalar değerlendirildi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Uluslararası öğrenci sayısını artırmaya yönelik çalışmalar değerlendirildi
Abone ol
Uluslararası öğrenci Sayısını Artırmaya Yönelik çalışmalar Değerlendirildi

Bayburt’ta, uluslararası öğrenci sayısının artırılması ve kentin bu alandaki imkânlarının daha etkin tanıtılması amacıyla istişare toplantısı gerçekleştirildi.

Vali Mustafa Eldivan başkanlığında düzenlenen toplantıya, Mülkiye Müfettişi Hayati Taşdan ile ilgili kurum temsilcileri katıldı. Toplantıda, Bayburt’un güvenli şehir yapısı, barınma imkânları ve eğitim altyapısı değerlendirilerek, kentin uluslararası öğrenciler için sunduğu imkânlar ele alındı.

Yabancı öğrencilerin Bayburt’a yönlendirilmesine yönelik iş birliği imkânlarının görüşüldüğü toplantıda, tanıtım faaliyetlerinin güçlendirilmesi ve bu alanda yürütülecek çalışmalar değerlendirildi.

Toplantıda ayrıca, kurumlar arası koordinasyonun artırılması ve Bayburt’un uluslararası öğrenciler tarafından daha fazla tercih edilmesine yönelik çalışmalar üzerinde duruldu.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Hisarcık MYOda Danışman-Öğrenci Paylaşım Saatleri etkinliği Önceki Haber

Hisarcık MYOda Danışman-Öğrenci Paylaşım...

Osmaniyede sanayi esnafından 1 Mayısa davul zurnalı kutlama Sonraki Haber

Osmaniyede sanayi esnafından 1 Mayısa da...

Yorum Yazın

aaaaa

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar