28 Mart, 2024, Perşembe
DOLAR32.3274
EURO35.1256
ALTIN2295.7

Tütüncü: “Kepez beyazla siyah kadar değişime uğradı”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Tütüncü: “Kepez beyazla siyah kadar değişime uğradı”
Abone ol
KEPEZ BELEDİYE BAŞKANI HAKAN TÜTÜNCÜ, “KEPEZ, BİZİM DÖNEMİMİZDE BEYAZLA SİYAH KADAR BİR DEĞİŞİME UĞRADI. BİZİM YILLARIMIZ KEPEZ’İN YENİDEN DEĞİŞİM, DÖNÜŞÜM, YENİDEN ŞEHİRLEŞME, YEPYENİ BİR KİMLİK KAZANMA YILLARIYDI” DEDİ.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, “Kepez, bizim dönemimizde beyazla siyah kadar bir değişime uğradı. Bizim yıllarımız Kepez’in yeniden değişim, dönüşüm, yeniden şehirleşme, yepyeni bir kimlik kazanma yıllarıydı” dedi.


Kepez Belediyesi, mülkiyet ve imar sorunları çözülen, alt yapısı tamamlanan Gazi Mahallesindeki toplam 36 sokakta, 45 bin metre kare alana 9 bin ton asfalt serimi gerçekleştirdi. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü de, Gazi Mahallesindeki çalışmaları yerinde inceledi. Mahalle sakinleriyle görüşen istek ve talepleri dinleyen Tütüncü, sokakta oyun oynayan çocuklara da hediyeler verdi.


Mahalledeki değişim ve dönüşümü anlatan Başkan Tütüncü, “ Kepez, bizim dönemimizde beyazla siyah kadar bir değişime uğradı. Bizim yıllarımız Kepez’in yeniden değişim, dönüşüm yeniden şehirleşme, yepyeni bir kimlik kazanma yıllarıydı. 90 binden fazla gecekonduyu ortadan kaldırdık, vatandaşlarımızın mülkiyet problemlerini çözdük. Kentsel dönüşüm projeleri ile Kepez’i bambaşka bir noktaya taşıdık. Tabi ki, 50 binden fazla tapu verişimiz, bu da sürecin ne kadar hızlı bir şekilde ilerlediğini bize gösteren bir kanıt” diye konuştu.


"Değişim Kepez’im her yerinde"


Gazi Mahallesinin bütün imar yollarının açıldığını belirten Başkan Tütüncü, “Altyapılar tamamlandı, şimdi asfalt çalışmalarıyla bambaşka bir seviyeye erişiyor. Daha önce de sokaklarımız asfalttı. Ama kaliteli ve konforu artırarak yepyeni asfaltlarla, kaldırımlarla bölgeyi bambaşka bir güzelliğe taşıdık. Gecekondular kalktı, yerine kıymetlenen arazilerin üzerine vatandaşlarımız evlerini yaptı. Buraların konut dokusu değişti. Bununla birlikte açtığımız yollar, tamamladığımız altyapı çalışmaları buraya getirdiğimiz hizmetler burayı şehircilik noktasında önemli bir gözde haline getirdi. Şimdi yepyeni yollarla, yepyeni asfaltlarla, çevre düzenlemeleriyle Gazi Mahallesini bambaşka bir hale getiriyoruz. Sadece bu değişim dönüşüm Gazi Mahallesinde değil, Kepez’in belli bölgelerinde değil, Kepez’in tamamında bu değişimin izlerini görmek mümkün. Gazi Mahallesi de Kepez’in değişim ve dönüşümünün bir örneği. Biz çalışmaya devam ediyoruz. Biz hemşehrilerimiz için en iyisini düşünerek gece gündüz çalışmaya devam ediyoruz” dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Gazipaşada kavşakta iki araç çarpıştı: 1 ölü, 1i ağır 2 yaralıÖnceki Haber

Gazipaşada kavşakta iki araç çarpıştı: 1...

Tarsusta 12 mahallenin yolu daha asfaltlandıSonraki Haber

Tarsusta 12 mahallenin yolu daha asfaltl...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar