160x600
21 November, 2025, Friday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Turnuvanın galibi Gümüşkaya Spor Takımı oldu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Turnuvanın galibi Gümüşkaya Spor Takımı oldu
Abone ol
Adıyaman Atakent çok Programlı Lisesinde Düzenlenen Sınıflar Arası Futbol Turnuvasının Galibi Gümüşkaya Spor Takımı Oldu.

Adıyaman Atakent Çok Programlı Lisesinde düzenlenen sınıflar arası futbol turnuvasının galibi Gümüşkaya Spor Takımı oldu.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında Atakent Çok Programlı Lisesinde sınıflar arası futbol turnuvası düzenlendi. 12 Takım, 96 öğrencinin yer aldığı turnuvanın koordinatörlüğünü okulun Beden Eğitimi Öğretmeni Seda Özsoy yaptı.

Yaklaşık 2 2 hafta süren turnuvada öğrenciler birincilik için kıyasıya mücadele etti. 12 Takımın yarıştığı turnuvada Palaş Spor Takımı ile Gümüşkaya Spor Takımı finale kaldı. Final maçında ise Gümüşkaya Spor Takımı galip gelerek turnuvanın birincisi oldu.

Turnuvanın oldukça güzel geçtiğini dile getiren öğrenciler ve Turnuva Koordinatörü Seda Özsoy, “Gerçekleştirilen turnuva oldukça güzel ve olumlu geçti. Bu tür turnuvanın yapılması herkese moral ve motive oldu. Bizlerden hiçbir zaman desteklerini esirgemeyen İl Milli Eğitim Müdürümüz Ali Tosun ve Okul Müdürümüz Kadir Ekici’ye teşekkür ediyoruz” diye konuştu. Yapılan konuşmaların ardından derece alan takımlara ödülleri verildi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Afyonkarahisar Belediyesinden engelli bireylere yönelik özel etkinlik Önceki Haber

Afyonkarahisar Belediyesinden engelli bi...

ODÜde tartışmalı eş ataması Sonraki Haber

ODÜde tartışmalı eş ataması

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar