160x600
27 Haziran, 2025, Cuma
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Türk Polis Teşkilatı'nın 180. Yılı Valilik Önünde Törenle Kutlandı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Türk Polis Teşkilatı'nın 180. Yılı Valilik Önünde Törenle Kutlandı
Abone ol
Türk Polis Teşkilatı'nın 180. kuruluş yıl dönümü kapsamında Valilik önünde çelenk sunma töreni düzenlendi ve şehitlik ziyareti gerçekleştirildi.

Türk Polis Teşkilatı'nın 180. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Valilik kompleksi Atatürk Anıtı önünde resmi bir tören düzenlendi.

Çelenk sunma programına İl Emniyet Müdürü Mehmet Sarıbuva, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Şener Kaytez, Emniyet Müdür Yardımcıları ile emniyet personeli katıldı.

Törende, Türk Polis Teşkilatı’nın toplum huzuru ve güvenliği için 180 yıldır özveriyle sürdürdüğü hizmetin önemi vurgulandı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından Atatürk Anıtı'na çelenk sunuldu.

Kutlamalar kapsamında, İl Emniyet Müdürü Mehmet Sarıbuva, Emniyet Müdür Yardımcıları, personeller ve şehit aileleriyle birlikte Asri Mezarlık'ta bulunan şehitliği ziyaret etti.

Duygusal anların yaşandığı ziyarette, şehit kabirlerine karanfiller bırakılarak dualar edildi.

Örgü İpliği
Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Oltuda Polis Haftası kutlandıÖnceki Haber

Oltuda Polis Haftası kutlandı

Aydın: Dünyada marka olmuş bir emniyet teşkilatımız varSonraki Haber

Aydın: Dünyada marka olmuş bir emniyet t...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar