16 Nisan, 2024, Salı
DOLAR32.4808
EURO34.5512
ALTIN2472.8

Türk Kripto Para Piyasası Veri  Sağlayıcısı: 21 Milyon!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Türk Kripto Para Piyasası Veri  Sağlayıcısı: 21 Milyon!
Abone ol
Türk Kripto Para Piyasası Veri  Sağlayıcısı: 21 Milyon!

 

 

Son zamanlarda kripto para piyasası yatay bir seyir izliyor ancak kripto para birimleri ile yatırım yapan herkesin bildiği gibi bu piyasa volatil olma eğiliminde. Volatil dönemlerde piyasadaki tüm altcoin’lerin ve borsaların aynı anda takip edilebilmesi önem taşıyor. Ancak bu çok da kolay bir durum değil. 21 Milyon ise kullanıcılara bir yandan Türk kripto para piyasasındaki coin’lerin ve borsaların takibinin tek bir yerden yapılma imkanı sunarken bir yandan da gündem takibi yapma, kripto paralar ile ilgili bilgi edinme ve borsalar hakkında yorum yapma imkanı sunuyor.

 

21 Milyon’un Özellikleri

 

21 Milyon’un en çok öne çıkan özelliğinin kripto para fiyatlarını Türk Lirası cinsinden paylaşıyor olamsı sayılabilir. Bu, kripto para birimlerini TL bazında takip etmek isteyen kullanıcılar için büyük kolaylık sağlıyor. Çünkü benzer platformlar genellikle dolar bazında veri sağlıyor ve bu da TL takibinde çeşitli sorunların yaşanmasına sebep olabiliyor. 21 Milyon böylece bir problemi daha çözmüş oluyor.

 

Bunlara ek olarak 21 Milyon’da şu anda 316 adet kripto para birimi bulunuyor. Kullanıcılar aralarında; Ripple (XRP), Ethereum (ETH), Cardano (ADA), Render (RNDR), Avalanche (AVAX), Litecoin (LTC) ve Dogecoin’in (DOGE) bulunduğu pek çok kripto para biriminin fiyatını TL bazında takip edebiliyor.

 

Bunlara ek olarak 21 Milyon platformunda Türk borsalarında işlem gören tüm kripto paralar ve bunlarla ilgili bilgilerin yanı sıra 24 saatlik, 1 haftalık ve 1 aylık sürelerle kazandıran ve kaybettiren kripto paraların verilerine ulaşabiliyor.

 

Ayrıca 21 Milyon kullanıcılarına gündemi de platform üzerinden takip etme imkanı sunuyor. Haberler sekmesinden gündem ile ilgili önemli başlıklara ve son dakika gelişmelere ulaşılabilir. Ayrıca yeni yayınlanan haberler ana sayfaya canlı olarak düşüyor. Ayrıca kullanıcılar Rehber sekmesi aracılığı ile kripto paralar hakkında detaylı bilgilere ulaşabiliyor.

 

21 Milyon Puanı Nedir?

 

Platform kullanıcılarına 21 Milyon puanı adı verilen önemli bir metrik de sunuyor. Yapılan açıklamalara göre bu puanlama, 21 Milyon ekibi tarafından tamamen nesnel kriterlere göre yapılıyor. 21 Milyon hesaplamayı baz alırken; platformun kuruluş yılı, şirket bilgileri ve açık adresi, mobil uygulamaları (IOS/Android), güvenlik (2FA vs gibi), sosyal medya takipçi sayıları, aylık ziyaretçi sayıları ve Alexa TR değerleri gibi çok sayıda tarafsız kriter kullanıyor. Belirlenen kriterler doğrultusunda ise puanlama her 3 ayda bir güncelleniyor.

 

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Ambulansla taşınan hastalar sandık başına gittiÖnceki Haber

Ambulansla taşınan hastalar sandık başın...

Bartında oy verme işlemleri sürüyorSonraki Haber

Bartında oy verme işlemleri sürüyor

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar