160x600
22 November, 2025, Saturday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Tüm Bel-Sen ve Muslu Belediyesi arasında toplu iş sözleşmesi imzalandı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Tüm Bel-Sen ve Muslu Belediyesi arasında toplu iş sözleşmesi imzalandı
Abone ol
Tüm Bel-sen Zonguldak şubesi, Muslu Belediyesi Ile 2024 Yılı Için Kamu çalışanlarının Lehine Bir Toplu Iş Sözleşmesi Imzaladı.

Tüm Bel-Sen Zonguldak Şubesi, Muslu Belediyesi ile 2024 yılı için kamu çalışanlarının lehine bir toplu iş sözleşmesi imzaladı.

Anlaşma, Tüm Bel-Sen Zonguldak Şube Başkanı İsmail Sefertaş ve Muslu Belediye Başkanı Sabahattin Adıyaman yetkilileri tarafından gerçekleştirildi. Sefertaş, sözleşmenin imzalanmasında emeği geçen herkese ve özellikle tekrar aday olmayacağını açıklayan Muslu Belediye Başkanı Sebahattin Adıyaman’a teşekkür etti.

Kamu emekçilerine yıllık bazda ekonomik ve sosyal haklar konusunda önemli iyileştirmeler getiren sözleşme, kamu çalışanlarının maaş ve sosyal haklarında önemli iyileştirmeler içeriyor.

Tüm Bel-Sen ve Muslu Belediyesi’nin bu adımı, diğer belediyeler ve kamu kurumları için de bir örnek teşkil etmiş oldu. Kamu emekçilerinin haklarının korunması ve iyileştirilmesi yönünde atılan bu adım, genel olarak kamu sektöründe çalışanların moralini yükseltmiş oldu.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Büyükşehirin projesi gençliğe değer katıyor Önceki Haber

Büyükşehirin projesi gençliğe değer katı...

Jandarma ekipleri 2023 yılında Rizede 2 bin 245 kişi hakkında işlem yaptı Sonraki Haber

Jandarma ekipleri 2023 yılında Rizede 2...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar