13 Ekim 2026, Salı
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Trafikteki kavgaya 180 bin TL ceza

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Trafikteki kavgaya 180 bin TL ceza
Abone ol
Manavgat Ilçesinde Seyir Halindeki Hafif Ticari Araçtan Inip Emniyet şeridine Geçmesine Izin Vermeyen şoföre Saldıran Sürücüye 180 Bin Tl Ceza Uygulandı (arşiv)

Antalya’nın Manavgat ilçesinde seyir halindeki hafif ticari araçtan inip emniyet şeridine geçmesine izin vermeyen şoföre saldıran sürücüye 180 bin TL ceza uygulandı.Sürücünün ehliyetine 60 gün süreyle el konulurken araç trafikten men edildi.

Antalya-Manavgat D-400 kara yolu Ilıca-Kumköy Kavşağı’nda meydana gelen olayda, plaka ve sürücüsü öğrenilemeyen hafif ticari araçta bulunan 3 kişi iddiaya göre emniyet şeridinden geçmek istedi. Aracın emniyet şeridinden geçmesine izin vermeyen servis otobüsü sürücüsünü ilk olarak sözlü olarak taciz eden araç sürücüsü yüzlerce metre uzunluğunda araç kuyruğu oluşan kavşakta, kırmızı ışığın yanması ve araçların durmasını fırsat bilerek aracından indi. İçerisinde otel çalışanlarının bulunduğu servis otobüsünün şoförün bulunduğu cama ve kapısına yumrukla vurmaya başlayan hafif ticari araç sürücüsüne, araçta yolcu olarak bulunan kadın da hakaret ve tehditler savurmaya başladı.

Hafif ticari araçtan inen üçüncü kişi ise camları yumruklayan şoförü ve kadını engellemeye çalışırken, servis şoförüne yapılan saldırı başka bir sürücü tarafından cep telefonu ile kayda alındı.

Görüntülerin ardından saldırıyı yapan sürücü Manavgat Bölge Trafik İstasyon Amirliği tarafından tespit edilerek 186 bin TL para cezası uygulandı. Sürücünün ehliyetine 60 gün el konulduğu aracın da trafikten men edildiği bildirildi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Ladik GESte agrivoltaik tarımda hasat zamanı Önceki Haber

Ladik GESte agrivoltaik tarımda hasat za...

Kurtalanda trafik uygulaması sırasında gerginlik Sonraki Haber

Kurtalanda trafik uygulaması sırasında g...

Yorum Yazın

aaaaa

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar