160x600
30 Haziran, 2025, Pazartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Torosların zirvesinden kartpostallık manzaralar

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Torosların zirvesinden kartpostallık manzaralar
Abone ol
Toros Dağları’nın Zirvesine Kar Yağdı. Adana’da Havanın Güneşli Ve Bulutsuz Olması Nedeniyle Dağlardaki Kar Manzarası Kent Merkezinde Kartpostallık Görüntülerin Ortaya çıkmasına Neden Oldu.

Toros Dağları’nın zirvesine kar yağdı. Adana’da havanın güneşli ve bulutsuz olması nedeniyle dağlardaki kar manzarası kent merkezinde kartpostallık görüntülerin ortaya çıkmasına neden oldu.

Ülke genelinde soğuk hava etkisini sürdürürken Adana’da da hava sıcaklığı 8-10 derece arasında seyrediyor. Akdeniz kıyılarına paralel olarak uzanan Toros Dağları’nın eteklerinde ise kar yağışı etkili oluyor. Yağan karın oluşturduğu manzara Sarıçam ilçesinden gözlendi.

Toroslar’ın zirvesinin karla kaplanınca kartpostallık manzaralar oluştu.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Rektör Hacımüftüoğlu, kurumlar arası iş birliğini güçlendirmek adına bir dizi görüşme gerçekleştirdiÖnceki Haber

Rektör Hacımüftüoğlu, kurumlar arası iş...

Gazetecilerden Rektör Uzun’a ZiyaretSonraki Haber

Gazetecilerden Rektör Uzun’a Ziyaret

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar