160x600
19 November, 2025, Wednesday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Tokatta tavuk yedikten sonra fenalaşan yaşlı adam hastaneye kaldırıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Tokatta tavuk yedikten sonra fenalaşan yaşlı adam hastaneye kaldırıldı
Abone ol
Tokat’ta Evinde Tavuk Yedikten Sonra Fenalaşan Yaşlı Adam Komşularının Ihbarı üzerine Kaldırıldığı Hastanede Tedavi Altına Alındı.

Tokat’ta evinde tavuk yedikten sonra fenalaşan yaşlı adam, komşularının ihbarı üzerine kaldırıldığı hastanede tedavi altına alındı.

Olay, Yeşilırmak Mahallesi Bosna Caddesi 6. Sokak’ta bulunan Yüksel İş Sitesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, evinde tavuk yedikten bir süre sonra rahatsızlanan 70 yaşındaki Mehmet Eryılmaz için komşularının ihbarı üzerine olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi. İlk müdahalesi ambulansta yapılan Eryılmaz, kontrol amacıyla Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaşlı adamın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Başiskelede kültür sanat sezonu Orman Koruyucuları ile açıldı Önceki Haber

Başiskelede kültür sanat sezonu Orman Ko...

Siirtte kız öğrenci yurdunda gıda zehirlenmesi şüphesi: 119 öğrenci hastaneye başvurdu Sonraki Haber

Siirtte kız öğrenci yurdunda gıda zehirl...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar