160x600
29 Haziran, 2025, Pazar
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

TÖHOB Genel Kurulu Yapıldı, mevcut başkan Ercan Soydaş tekrar seçildi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
TÖHOB Genel Kurulu Yapıldı, mevcut başkan Ercan Soydaş tekrar seçildi
Abone ol
TÜM ÖZEL HALK OTOBÜSLERİ BİRLİĞİ (TÖHOB) OLAĞAN GENEL KURULU İBB ÇIRPICI SOSYAL TESİSLERİ’NDE GERÇEKLEŞTİRİLDİ. İETT GENEL MÜDÜRÜ ALPER BİLGİLİ’NİN DE KATILDIĞI GENEL KURUL SONUNDA, TEK LİSTE İLE YAPILAN OYLAMADA MEVCUT BAŞKAN ERCAN SOYDAŞ YENİDEN SEÇİLDİ.

Tüm Özel Halk Otobüsleri Birliği (TÖHOB) Olağan Genel kurulu İBB Çırpıcı Sosyal Tesisleri’nde gerçekleştirildi. İETT Genel Müdürü Alper Bilgili’nin de katıldığı genel kurul sonunda, tek liste ile yapılan oylamada mevcut başkan Ercan Soydaş yeniden seçildi.



İstanbul’da, İBB Çırpıcı Sosyal Tesisleri’nde Tüm Özel Halk Otobüsleri Birliği Genel Kurulu yapıldı. Genel Kurul Divan Başkanlığını Ankara Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Mehmet Yiğiner yaptı. TÖHOB Başkanı Ercan Soydaş ve İstanbul Özel Halk Otobüsleri Esnaf Odası Başkanı Göksel Ovacık gelen katılımcıları karşıladı. Genel Kurula İETT Genel Müdürü Alper Bilgili, İBB meclisi üyesi Suat Sarı, İstanbul Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Faik Yılmaz, Adana Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Niyazi Göğer, Bursa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Fahrettin Bilgit, İstanbul Taksiciler Esnaf Odası Başkanı Eyüp Aksu, İstanbul Minibüsçüler Esnaf Odası Başkanı Emin Alagöz, Fethiye Şoförler Odası Başkanı Hayri Topçu, Trafik Kazalarını Önleme Derneği Başkanı Onur Orhon, Aydın Şoförler Odası Başkanı Semih Özmeriç ve Türkiye’nin dört bir yanından gelen delegeler katıldı.



İETT Genel Müdürü Alper Bilgili yaptığı konuşmada, Özel Halk Otobüsleri şirket ve kooperatifleri ile yeni bir sisteme geçildiğini belirterek, bu sistemin Özel Halk Otobüsleri esnafının kaliteli bir taşımacılık yapması için tüm Türkiye’de örnek olması gerektiğini belirtti. İBB Meclis Üyesi Suat Sarı da yaptığı konuşmada devletin toplu taşımaya destek vermesi gerektiğini söyledi.



Tek liste halinde yapılan yönetim ve denetim kurulları seçimlerinde mevcut Başkan Ercan Soydaş güven oyu alırken yenilenen yönetim ve kurulu listesi de yeni dönem için yetki aldı. Genel Kurul sonunda Başkan Ercan Soydaş desteklerinden dolayı delegelere teşekkür etti.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Beylikdüzünde silahlı banka soygunu: 80 bin dolar çalıp kaçtılarÖnceki Haber

Beylikdüzünde silahlı banka soygunu: 80...

“Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Eğitimi” etkinliğiSonraki Haber

“Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Eğitimi”...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar