10 Ekim 2026, Cumartesi
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

‘Tişört Tasarım Yarışmasında Emirdağ Mithat Paşa Ortaokulu birinci oldu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
‘Tişört Tasarım Yarışmasında Emirdağ Mithat Paşa Ortaokulu birinci oldu
Abone ol
‘tişört Tasarım Yarışması’nda Emirdağ Mithat Paşa Ortaokulu Birinci Oldu.emirdağ’ın Meşhur Türküsü ‘zalım Poyraz’ Türküsüyle Yarışmaya Katılan Emirdağ Mithat Paşa Ortaokulu öğrencisi Berra Candan.

‘Dilimizin Zenginlikleri’ kapsamında düzenlenen ‘Tişört Tasarım Yarışması’nda Emirdağ Mithat Paşa Ortaokulu birinci oldu.

Millî Eğitim Bakanlığı’nın Dilimizin Zenginlikleri’ kapsamında düzenlenen ‘Tişört Tasarım Yarışması’na Emirdağ’da tüm okullar katıldı. Her okul; Tişört Tasarım Yarışması’nda, Emirdağ’ın meşhur türküsü olan ‘Zalım Poyraz’ türküsünü tişört tasarımına işleyerek uyguladı ve Emirdağ İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne gönderdi. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü bir jüri heyeti oluşturarak okullardan gelen ‘Zalım Poyraz’ türküsü tişört tasarımlarını inceledi. Bu değerlendirme kapsamında: Dilimizin Zenginlikleri’ kapsamında düzenlenen ‘Tişört Tasarım Yarışması’nda, Emirdağ Mithat Paşa Ortaokulu birinci oldu. Birinci olan Emirdağ Mithat Paşa Ortaokulu, Afyonkarahisar’da düzenlenecek olan Dilimizin Zenginlikleri’ ‘Tişört Tasarım Yarışması’na katılacaktır.

Emirdağ’ın meşhur türküsü ‘Zalım Poyraz’ türküsüyle yarışmaya katılan Emirdağ Mithat Paşa Ortaokulu öğrencisi Berra Candan ve danışman öğretmen Murat Keskin yarışmada üstün performans sergilediler ve Emirdağ’ın gururu oldular.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Aydınlı kuaförler şovlarıyla hünerlerini sergiledi Önceki Haber

Aydınlı kuaförler şovlarıyla hünerlerini...

Manisa Canlı Hayvan Borsası 2024 Kurban Bayramına hazır Sonraki Haber

Manisa Canlı Hayvan Borsası 2024 Kurban...

Yorum Yazın

aaaaa

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar